Snelle levering tijdens de drukke dagen

Wikimedia bedankt tijdens deze drukke dagen toch weer op tijd geleverd 👍

Prima geholpen door iemand met kennis van zaken en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Het product dat ik wilde hebben was niet in de winkel op voorraad. Mij werd geadviseerd om het online te bestellen. De volgende dag werd het gratis thuisbezorgd.

altijd goed

heb nog nooit iets negatiefs ondervonden. altijd duidelijk advies, perfecte levering met UPS, voor mij de beste die er is.

Gunstige prijs voor mijn product, fijn geholpen en nette winkel.

Beste prijs van alle aanbieders voor mijn gekozen product!

Snelle levering. Goede prijs.

Volgende dag in huis. Keurig verpakt. Goede prijs. Zoals het hoort.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Mooie TV besteld voor een goede prijs, levering dezelfde dag al. Een medewerker wilde de TV na zijn werk graag even langs komen brengen. Top service!

Goede informatie, goed aanbod, redelijke prijzen

Wifimedia blijkt opnieuw vertrouwenwekkend

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Perfect!

Goed prijs en snelle levering. Vlotte verwerking van de bestelling

Uitstekende service

Helaas een foutieve bestelling geplaatst door een onoplettendheid mijnerzijds. Klantenservice onderschept het pakket voor verzending en met 1 werkdag is betaald bedrag gerestitueerd! Geen vragen, geen gedoe. Dat is gewoon echt klantvriendelijke service.

Uitstekende aankoopervaring

-Onmiddellijke feedback op gestelde vragen zowel per mail als telefonisch (thx Roel). -Zeer snelle levering (volgende dag NL>BE) -Product voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering.

Levering goed gecommuniceerd en snel geleverd. Bedankt

Quick delivery good price.

Quick delivery good price.

Prima telefonisch te woord gestaan. Veel snellere levering als verwacht.

Goede webshop met goed prijzen

Goede webshop met goed prijzen

Prima service, goede koffie, informatief en niet opdringerig.

Ifi iPower 5V. gekocht voor mn Chord mojo dac. Heb hem opgehaald na telefonisch overleg. Nette winkel. Spullen mooi uitgestald. Gratis parkeerplekken. Goede en vriendelijke service. De Ifi kan het beste rechtstreeks in de muur. Indien je een audio-stekkerblok hebt, gebruik dan alleen de versterker aansluitingen. Niet de aansluitingen waarin al een noise canceler in zit. Want dan houd je geen bass over en word je stereobeeld smaller en minder ruimtelijk. Goed produkt voor de prijs.

Professioneel en deskundig

Betrouwbare informatie wordt er deskundigen gegeven zodat ik een afgewogen en goede keus kan doen.

Trustworthy shop with quick delivery

I've brought a Yamaha sound bar from Wifimedia and the experience was very good. Serious, profissional and quick. In a week my sound bar arrived to Portugal.

UItstekend

Werkelijk TOP !!

Levertijd top !

Uitstekende producten die snel probleemloos worden geleverd.

Eerste contact perfect. Er volgen dus meer.

Laagste in prijs en snel verzonden.

Heel fijn dat iemand dit soort spul aanbiedt met de gemakken van een moderne webshop. (Snel versturen, iDeal)

Snels en goed

Wederom levert Wifimedia het bestelde artikel snel en correct. Prima!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem