Super goede service en hele snelle verzending.

Ik was iets vergeten toe te voegen aan mijn bestelling, als service hebben ze deze gratis toegevoegd. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Telefonisch zijn ze ook heel goed te bereiken.

Snelle levering en een perfect product.

Met het verzenden was er iets fout gegaan, maar het werd zeer snel en perfect opgelost! Klasse!!

Informeel maar uitstekend!

Uitstekende service vooraf bij de bestelling, prima communicatie over het afhalen en fijne informele aandacht tijdens de overhandiging.

Transparant proces, heldere communicatie

Scherp aanbod, webshop functioneert zoals je graag ziet.

Super snel bezorgt

Mijn tweede LG WK7 werd ook super snel bezorgt ik heb een tweede gekocht omdat hij zeer goed van geluid is een AANRADER

Goeie deal snelle en correcte levering

Eerste keer hier besteld en top gegaan Was mooie aanbieding en die rond 21.00 uur besteld en volgende dag 13.30 in huis goed ingepakt gewoon super en correct !!

Klantgericht

Ik ga altijd met plezier naar Wifimedia. Vriendelijk personeel mooie spullen en tijd voor een goed advies.

Top leverancier

Snelle en correcte levering. Top producten. Enorm bedankt voor de goede service.

Mooi product besteld en deze is snel geleverd, ik ben zeer tevreden.

Top Service

Bestelde hem in het weekend en dinsdag was ie al binnen

goeden nette service fijne mensen om mee samen te werken

Mooie heos amp gekocht en bedrading/stekkers.

Verdeeld, wat ik besteld had kwam snel, maar wel in een andere kleur als ik wilde hebben. Maar misschien was dat mijn eigen schuld.

Deskundig advies

Deskundig advies en super prijzen.

Goeie website, bestelproces goed en netjes op tijd ontvangen.

Ik heb 2 keer een product gekocht WiFimedia. Beide keren een goede afhandeling.

Correcte produktbeschrijving en snelle levering!

Overzichtelijke website. Correcte omschrijvingen. Snelle levering. Eerlijke prijs. Een plezier om met deze firma zaken te doen.

zeer professioneel geholpen

Het opwaarderen van mijn Wifi accespoint kon ik niet voor elkaar krijgen. Andere bedrijven adviseerden mij een een nieuwer model te kopen. Gelukkig kon men bij Wifimedia mij telefonisch helpen en op afstand een update uitvoeren. Heel goed gedaan, tegen een redelijke prijs.

Simpel, strak en beloofd wat het beloofd

Op basis van een ervaring met de webshop en een bezoek aan hun showroom kan ik alleen maar zeggen dat het zeer goed is bevallen. Een goede communicatie en een prettige omvang.

Vlotste internet aankoop die ik al gedaan heb

Vanaf de overzichtelijke site met voldoende en grondige uitleg van alle aangeboden artikelen deed ik een bestelling. Na betaling werd de bestelling op de correcte tijd vlot toegeleverd. Bij problemen contact opgenomen met de firma en een heel volledige uitleg gekregen en ook een afdoende oplossing voor het probleem, zonder dat de firma daar problemen over maakt.

Bestelling DAP goed verlopen

Heb hier al diverse audio componenten in het verleden gekocht en daarmee prima ervaringen, ook m. b. t. service. In dit geval werd de audio speler keurig volgende dag bezorgd, maar bijbesteld hoesje werd niet meegeleverd en daar werd ook niets over vermeld. Dus na het zoeken van het hoesje het idee dat de transporteur vergeten was extra pakketje af te leveren. Uiteindelijk contact opgenomen met WiFi Media en bleek het item nog niet leverbaar. Dit had ik graag even vooraf gehoord, en moet ik uiteindelijk nog een keer thuisblijven voor aflevering.

Fijne behandeling

hsd bhgfdj

hmgatnfgwdgrejgmshbl,a.rtlgwr

Goed producten goed service

Voor aankoop contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen en mede daardoor tot aanschaf over gegaan.

Uitstekend ervaring

Tot nu toe altijd op tijd geleverd. De after sales niet meegemaakt maar het bevalt goed veel spullen die ze bij andere winkels niet hebben.

Zeer correct !

Uitmuntende service. Een aanrader.

Goede ervaring met wifimedia

Ben erg tevreden met wifimedia Ook erg fijn dat ze gebruik maken van in3 kan de gewone arbeider ook is goed speaker halen of geode headphones Zou alleen nog wat meer informatie over de producten zelf kunnen krijgen soms erg beknopt

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem