Helemaal goed!

Mooi assortiment, uit voorraad en snel geleverd. Telefonisch nog advies gevraagd wat ook goed was. Ga zo door.

Top!! De prijs op de site was verhoogd maar in Google stond de oude prijs. Ik kreeg ze voor de oude

Vriendelijke te woord gestaan. Erg snelle levering en voor de lagere prijs. TOP!!

Professionele zaak aanrader!

Duidelijke website, mooi assortiment en snelle levering zoals beloofd.

Goedkope USG

Wifimedia bood een goedkope (teruggestuurde) USG aan. Snel geleverd en in goede staat.

Supersnel

's Avonds besteld en de dag daarop al binnen dat is pas snel.

Besteld, betaald, geleverd binnen 2 dagen. Super blij van, top ingepakt. Zeer zeker aan te bevelen.

Netjes afgehandeld

Naïm besteld er zat geen omdoos heen, vandaar de retour. Jammer verder was afhandeling correct. Mvg

Uitmuntend!

Voor herhaling vatbaar!

Een heel goede winkel

zeer goed contact met de service, snelle en competente antwoorden, snelle verzending, veilig verpakte goederen

snel en verzord

snel en verzord

Snelle levering.

Niks op aan te merken. 5/5

duidelijke uitleg bij produkten

zeer goed , na bestelling van een product werd ik gebeld over de kleur hiervan . met de vraag of het geen geleverd kon worden ook mijn keuze was .

Fiio Q5S Super!!!

Na lang zoeken eindelijk een perfect apparaat gevonden. De Fiio Q5S. Prachtig. Kan werkelijk (bijna ) alles! DAC, Hoofdtelefoonversterker en met de line-out ook perfect aan mijn stereo te verbinden in HiFi kwaliteit. Eindelijk een apparaat dat feilloos overweg kan met mijn Apple telefoon. En sterk genoeg om een Sennheiser HD 650 aan te sturen. Ik heb hem de hele dag bij mij. Uren luisterplezier.

Hagsfsg

Ysygdg

Geweldige service

Geweldige service

Vlot en correct geleverd voor de scherpste prijs.

I

Zeer snelle levering

De volgende dag in huis daarnasst een overzichtelijke website met prima prijzen

Supersnel geleverd

Besteld en de volgende dag al binnen

Supersnelle levering, gespecialiseerd deskundig bedrijf

Ik bestel al jaren bij Wifimedia. Prima advies, alleen kwaliteitsmerken en dat tegen een prima prijs. En altijd supersnel geleverd.

Alles top verlopen

Goede, snelle en duidelijke communicatie. Product zeer snel geleverd en was zoals het hoort. Top!

TOP KLASSE WINKEL

al twee keer bestelling geplaatst bij wifimedia.en twee keer met succes. alles netjes verpakt en bezorgd.ze zijn maandags gesloten toch op maandag een bestelling gedaan en dinsdag al thuis helemaal top gewoon. binnekort ga ik weer een bestelling doen ben mijn sonos aan het uitbreiden en dan zit je bij wifimedia helemaal goed.wifimedia ook helemaal goed voor jou.

Snelle levering, scherpe prijs

In de outlet en USG gekocht voor een zacht prijsje, blij mee.

Snelle,korrekte levering. Niks te klagen.

Geleverde product doet wat het belooft.

top product en snelle levering

de Edifier speaker stands (outlet) zeer snel verzonden, keurig de volgende dag in huis. de stands zijn zwaar en solide en zien er bovendien ook nog mooi uit.

We hadden twee verschillende producten besteld, hetgeen wat op voorraad was kwam de volgende dag, het restant twee dagen later. Werd niet gewacht totdat alles compleet was, goed geregeld!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem