Snel geleverd alleen geen track en tracé code ontvangen

Op de vraag in de mail waarom ik geen track en tracé code had ontvangen (en ook niet als je inlogt op de de website) had ik snel een antwoord maar waarom deze niet automatisch was verzonden zou ik nog antwoord op krijgen maar nog niet ontvangen.

Snelle levering en goed verpakt.

Goeie website. Artikel snel geleverd en keurig verpakt.

goede ervaring

alles goed de site is er overzichtelijk makkelijk bestellen en veel betaalmethoden erg goede ervaring geweest kom snel nog is winkelen op de site

Goed bedrijf

Veel kennis in huis

Snelle service en duidelijke communicatie

Het product was snel verstuurd en de communicatie was duidelijk. Ze maken gebruik van postNL wat ik persoonlijk een stuk beter vind dat andere bezorgingsdiensten. Het enige nadeel is dat het mij niet lukte om het naar aan afhaalpunt te laten sturen.

Uitstekende winkel

Ik kom al een aantal jaren bij Wifimedia, niet heel frequent, want het is voor mij 100 km rijden. Maar ze hebben producten die jaren later pas door mainstream winkels opgepikt worden. Goede uitleg en goede service. En de nieuwe winkel is ook nog eens ruimer opgezet en het parkeren is nu veel makkelijker.

e-communicatie zeer goed, snelle levering door post.nl

betrouwbare e winkel.

Goede betrouwbare leverancier

Ik heb een bleuthoot afstandbediening gekocht. De Fii0 RM1 Snelle en goede levering en netjes verpakt. Ik kende het bedrijf niet , maar zal hier zeker in de toekomst nog een keer wat bestellen.

goede site, snelle levering

Ook voor kleine dingen kun je terecht bij Wifimedia. Ik had een verloopkabeltje nodig van Sennheiser (origineel, niet een of andere namaak). Deze kon ik alleen krijgen bij Wifimedia. Besteld en de volgende dag geleverd. Kan niet beter

Helemaal blij met mijn FiiO M3K. Komt een fijn geluid uit. Service goed.

Gebruikte luidspreker kabels voor nieuw verkocht

Ik heb een set audioquest type 4 kabels gekocht bij Wifi media dit bleken achteraf gebruikte kabels te zijn deze zijn gewoon als nieuw verkocht. voor de volle nieuw prijs.

Perfecte service

Goed voorgelicht bij de koop, zeer goede ondersteuning bij het installeren en configureren van de apparatuur. Snelle en adequate reactie op mijn vragen

Goede prijs, snelle verzending

Goede prijs en product was snel geleverd. Top!

Om hier weer te shoppen, is voor herhaling vatbaar.

Snelle verzendingen, En telefonisch goed geholpen door de medewerkers...

Prima geregeld, netjes op tijd geleverd.

Kabel niet op voorraad, voorstel alternatief met kleine bijbetaling. Snel afgehandeld en dezelfde dag opgestuurd. Prima geregeld

Snel geleverd goed verpakt!

Fiio m9 besteld was de volgende dag netjes op tijd binnen!

Geweldige service en scherpe prijzen!

Had een mooie stereo-set op het oog, maar het oor wil ook wat. Luisterafspraak gemaakt en daar nemen ze ruim de tijd voor. Set stond al aangesloten, goeie uitleg en onder het genot van een espresso heerlijk zitten luisteren. Eigen luisterruimte, geen klanten die binnenlopen, zelfs de medewerkers komen maar heel af en toe kijken of alles naar wens is. Daarna set uitgebreid doorgesproken, aangepast en afgerond. En ondanks hun al scherpe prijzen op de website een nóg scherpere prijs voor de set! Blije klant en luisteraar erbij!! Tot de volgende keer!

Razendsnel. Artikel zoals beschreven

Geen op of aanmerkingen. Top

Uitermate klantgericht, perfecte service, persoonlijke benadering, heel tevreden

Ik koop al jaren bij Wifimedia en mijn ervaringen zijn heel positief. Goed advies, nemen de tijd om de juiste oplossingen te vinden, hart voor het vak en deskundig. Kennen ook de leveranciersmarkt heel goed. Heb een paar keer problemen gehad met apparatuur en zij lossen dit meteen op zodat ik geholpen ben. Ik koop zowel in de winkel als via de webshop, via beide kanalen altijd goed geholpen.

je besteld wat, je krijgt wat

je besteld wat, je krijgt wat

Goede snelle service

Tussen bestelling en verzending zat een minimale tijdsduur. Het pakket was duidelijk online te volgen. Mailcommunicatie is helder en duidelijk. Jammer dat er via DHL bezorging gekozen is. DHL raakt namelijk vaker een pakket kwijt in het proces. Alsnog dikke voldoende voor wifimedia.

Weten waarover ze praten en leveren conform mijn wensen

Heb de laatste twee keer online besteld, maar nog niet in de nieuwe winkel geweest. Maar bij online bestellen en eventueel telefonisch contakt voor uitleg begrijpen ze meteen je probleem of vraag en geven in begrijpelijke taal uitleg. Fantastisch !!!

Uitstekend!

Uit voorraad de Audioengine B1 geleverd! Super blij mee. Vrijwel nergens meer uit voorraad leverbaar.

Snel, goedkoop

Gewoon zoals je het wilt en dat voor een prima prijs.

Snelle levering, goed product

Mooie High-RES speler, voldoet uitstekend aan de verwachtingen. De levering was ook snel. Prima zaak.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem