Prima kabel, veel beter dan de standaardkabel van mijn tv

Snel en vertrouwde afhandeling

Goede communicatie bij elke handeling

Snelle levering en indien nodig goed advies.

Prettige site met meestal relevante informatie.

Goede prijs, alles volgens afspraak

Alles klopte: nieuw product (ongeopende verpakking), levertijd als opgegeven en bijzonder nette prijs. Luidsprekers zijn al een tijdje uit programma maar gelukkig had Wifimedia als enige nog een voorraadje voor een mooie prijs.

Snelle levering maar niet goedkoop!!

Wifimefia stunt niet met prijzen, dus je bent hier niet aan het goedkoopste adres.

Goed product, nette en snelle levering

Goede en snelle levering, binnen een dag had ik het product binnen. Product omschrijving was ook zeer duidelijk. Alles zeer netjes, niks te klagen.

Ruime keus voor de kenner

Snelle en correcte levering. Goede prijs en fijn een standaard voor de koptelefoon cadeau!

Prima levering

Product was bij de fabrikant even niet leverbaar. Dasrover ben ik prima geinformeerd. Zodra het produkt bij de fabrikant weer leverbaar werd is het binnen een week thuisbezorgd. Ok dus.

Snel netjes thuis

Snel thuis, wel gekeken wie de goedkoopste was en dag later geleverd. Rond 22.00 uur besteld toch nog dag erna binnen

Snelle antwoord , snelle levering

uitstekend!

Snelle levering goed product

Mooi product voor een goede prijs

Geweldige service.

Geachte heer/mevrouw, Hierbij dan mijn reactie over WifiMedia: -bestelling en levering van iFiPurifier3, heel vlot binnen een dag; -helaas was de iFiPurifier3 niet te gebruiken in de audi-installatie en na heel goed telefonisch door een medewerker van WifiMedia geholpen te zijn, omtrent de retourzending, voor mij dan de mogelijkheid om het artikel kosteloos retour te sturen. Vriendelijke groeten, Clay Bartman

Uitstekend bedrijf

Prima service, zeer goed assortiment voor audio en tv. Altijd bereikbaar voor goed en eerlijk advies. De FIIO collectie is voor mij een waardevolle en betaalbare aanvulling in Audioland. Ik ben een tevreden klant en bestel er graag.

Top! Sneller dan verwacht!

Top service. Had verwacht dat het een aantal dagen zou duren maar het was er al de volgende dag!

Goede ervaring!

Fijne winkel! Mijn bestelling werd snel verzonden en het kostte mij geen verzendkosten.

Product wordt niet bezorgd op beloofde leverdatum

Ik heb besteld bij Wifimedia aangezien zij met PostNL zouden samenwerken, dit is de enige bezorger waar ik redelijke ervaringen mee heb. Vervolgens kreeg ik een bevestigingsmail van mijn order met het bericht dat het door DHL geleverd zou gaan worden, beetje jammer maar goed, zij leveren ook op zaterdagen. Ik heb bewust een product besteld op een vrijdag vóór 14.00 uur zodat het de volgende dag (zaterdag) geleverd zou worden, aangezien ik op doordeweekse dagen niet altijd thuis ben. Ik kreeg vervolgens een track&trace code waarin aangegeven werd dat het product op zaterdag tussen 14.00 en 18.00 geleverd zou worden. Ik ben de hele zaterdag thuis geweest en heb geen DHL busje gezien en mijn koptelefoon is niet geleverd. Pas na 18.00 werd in de track&trace aangegeven dat DHL "mij gemist heeft", en dat ze op maandag een nieuwe leverpoging zouden doen. Zoals aangegeven ben ik dan niet thuis, en ik heb het levermoment moeten veranderen naar woensdagavond. Dat betekent dat ik op het moment mijn bestelling nog niet heb gekregen.

Goede service, zonder zorgen en een perfecte communicatie

Geweldige service voor mij al meer dan 10 jaar.

Altijd meedenken, altijd snel contact. Ik ben er blij mee en hoop nog lang een tevreden klant te mogen zijn. GE Zorgt Gerard Elshout

Correct en efficient

DAC snel gevonden op de website, Efficient besteld en correct geleverd

Duidelijk, snel en voordelige prijs

De prijs was het laagst , de afhandeling correct, snel en volgens afspraak

Prima service en verstand van de producten

Ik had nog wat vragen voordat ik het product ging bestellen. Dit werd prima beantwoord en ook nog afgesproken dat als het niet goed mocht zijn, ze terug gestuurd konden worden. Mede hierdoor besloten om het product aan te schaffen. Volgende dag geleverd (ondanks een IT storing bij Postnl) en 3 dagen later uitgeprobeerd. Het product werkt prima voor het doel waarvoor ik ze gekocht heb. Goede service gehad aan de telefoon.

Prima (web)winkel met kennis van

WifiMedia verkocht volgens mij hun allereerste Fiio X3 aan mij, nu dus vervangen door de prachtige Fiio M11. Binnen een dag bezorgd zoals beloofd. Maar ik keek wel een beetje op m'n neus dat het bijbestelde hoesje er niet bijzat. Na een telefoontje bleek die niet op voorraad. Het was handig geweest als ik dat vooraf wist. Verder heb ik prima ervaringen met deze winkel en ook in geval van een technisch problemen werd ik in het verleden erg goed geholpen. Kortom een betrouwbare winkel met veel kennis.

Mooie winkel, mooie producten die elders vaak niet te koop zijn, marktconforme prijs

Wifimedia hield me goed op de hoogte van de stand van levering (in mijn geval afhalen in de winkel) van het product dat ik het besteld had. Ik besloot in de winkel nog voor een sub product maar die hadden ze niet in mijn gewenste uitvoering op voorraad, ze hebben goed meegedacht voor een oplossing. Dus uitermate tevreden

Duidelijke site, op tijd geleverd en klasse producten.

De FiiO M6 besteld met inear phones. Volgende dag in huis. Goed verpakt. Meer ervaring heb ik niet. De DAP werkt perfect en heeft een prachtig geluid. Ik ben er erg blij mee.

Vertrouwde service & snelheid

Met mijn aankopen bij Wifi-Media weet ik wat & wanneer ik krijg...

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem