Snelle levering, prima product

Snelle levering .

Topzaak!

Zeer deskundig. Personeel. Snelle levering. Topzaak!

Goed bedrijf!

Goede afhandeling order. Goede communicatie en snelle levering.

Goed advies

Goede service.

Vakkundige kennis onder 1 dak.

Ben al jaren klant bij wifimedia als ik wat zoek voor computer audio, En netwerkproducten kom ik altijd bij wifimedia uit. Bestel meestal vanuit huis maar kom ook wel eens in de winkel Die er zeer smaakvol is ingericht. De vriendelijke medewerkers helpen je graag en voorzien Indien nodig van vak kundig advies.

Voor mij de eerste bestelling, echt een aanrader.

Ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij de eerste bestelling is (Bowers & Wilkins PX Space Gray). Ik heb de PX besteld met de kennis dat het niet voorradig was, even gebeld. Ze hebben keurig een datum aangegeven, en ja hoor keurig op tijd thuis bezorgd. Voor mij zou dit niet de laatste bestelling zijn. Ga zo door, mijn complimenten over jullie klantvriendelijkheid.

Zeer goed en kundig advies.

WiFi media is een prettige zaak met kundige werknemers, die met je meedenken, en een eerlijk advies geven.

is niet de eerste keer, maar opnieuw supersnelle levering en onberispelijk verpakt !

Goed zo en tot de volgende keer

Goede service en snelle levering

Dinsdag besteld woensdag in huis

Prima ervaring

Ik heb een NAS besteld. Ik zag door de bomen het bos niet meer en heb opgebeld. Prima advies gekregen, bestelling ingelegd en prompt geleverd.

Perfecte service en keurig op tijd!

Zoals altijd klopt het allemaal perfect op de website. Het access point was op voorraad en kon op de beloofde datum worden afgehaald in de nieuwe winkel. Wat ook erg fijn is: bij veel producten staan keurig de links naar handleidingen en updates. Dat scheelt weer zoeken :-)

goede service

erg goed op de hoogte gehouden alleen beetje jammer van de lange levertijd. uiteindelijk wel super blij met het product

snelle en uitgebreide toelichting op de werking van het aan te schaffen produkt

Mijn vraag per e-mail over de precieze werking van een produkt werd snel en gedetailleerd beantwoord met een link naar nog meer info. Top ! De daaropvolgende bestelling werd snel en correct verzorgd.

superbe

Extreem snel, binnen een driekwart dag werd de bestelling keurig verpakt afgeleverd!

Goede en zeer snelle levering. Binnen 24 uur je bestelling binnen

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak en goed verpakt. Mooi product, goed geluid, blij mee!

Pluspunten

Flexibel, meedenken, expertise, bereikbaarheid locatie.

Levertijd op website aangeven, bijv op voorraad in winkel of website.

Pluspunten

Pluspunten

Product snel geleverd. Goed verpakt ook.

Pluspunten

en prima bedrijf..

Pluspunten

Bij dit bedrijf is de klant nog koning.

Pluspunten

Levert wat ze beloven. Prima

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem