Pluspunten

Goede voorraad, snelle levering, nette prijzen

Pluspunten

Snelle levertijd, “per omgaande” antwoord op e-mailvragen, “sales”afd (Rik) Veel artikelen in voorraad of op korte termijn leverbaar

n.v.t.

Pluspunten

Het bestelde product was niet op voorraad. Zou langer duren dan verwacht. Men kwam met een voorstel tot een upgrade tegen kleine bijbetaling. Prima opgelost.

Ga zo door. Het werkt prima.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Degelijk verpakt

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

Reageerde snel op vragen, Houd zich aan afspraak, Snelle levering en Was de enige die het product kon leveren voor zover ik weet. (Edifier s3000pro stands).

Niks tot zover.

Pluspunten

Om 21.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Dat is nog’s service waar een hele grote blauwe concurrent nog een puntje aan zuigen.

Geen.

Pluspunten

1 maal gebruikt. De bestelling is correct verlopen en ik heb gekregen wat ik vroeg. Vlot en snel. zonder problemen.

Ik wou een HD 559 met Gratis StashHead, maar je moet heel goed opletten dat je het pakket (MET stashhead) besteld, en niet de HD 559 zonder stashhead... Het mag een beetje duidelijker worden aangegeven op de site.

Pluspunten

Super snelle levering Goede communicatie Receiver nog niet kunnen uitproberen omdat speakers (van een andere leverancier) helaas nog niet zijn bezorgd.

Pluspunten

-communicatie email en telefoon is top -per direct defect apparaat geruild -snel

Pluspunten

Snelle levering, prima!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

Boekje - verwijzing naar website waar boekje te vinden is ontbrak. Firmware was oud. Dit product is niet plug en play. Voor mij geen probleem, maar ik denk dat de gemiddelde consument niet weet wat ze met dit product kunnen.

Pluspunten

Snelle, correcte levering, alles prima in orde. Mooie speakers tegen nette prijs.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great

Pluspunten

Snel antwoord op vraag. Correcte afhandeling.

Nihil

Pluspunten

Super advies en technische kennis daar kan Hear.nl nog wat van leren

Geen ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en prima prijzen.

Pluspunten

Snelle levering, ruim aanbod

Pluspunten

Product gevonden voor een goed concurrerende prijs; verzending was tijdig en naar behoren; er werd bijna geen verpakkingsmateriaal verkwist.

Alles was dik in orde, maar ik ben tegenstander van NPS-vragen en dus geef ik de maximale score zonder dat ik daarmee zeg dat ik jullie aanbeveel - ik doe dat überhaupt niet namelijk. Wellicht een goed idee om een traploze maat te gebruiken in plaats van de standaard NPS.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

Pluspunten

Bestelling afgeleverd zoals afgesproken

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem