3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
- (keuze van) assortiment en kwaliteit van producten
- uitstekende website (GUI werkt heel intuïtief en dat is erg knap gedaan--> 10+)
- mooie winkel met functionele plekken om iets uit te proberen
- deskundige uitleg met veel nuttige tips die producten een meerwaarde geven m.a.w. je bent als klant sneller bereid / geneigd om de winkel in Arnhem weer te bezoeken
...
en nog een aantal punten
Verbeterpunten- aandacht voor individuele klant kan beter (wisselt nogal per personeelslid; er sluipt soms snel een nonchalance in waardoor je wel vaker dan eens aan je lot overgelaten wordt; wordt gedacht dat de klant toch al 'binnen' is?)
- meer uitgaan van de klant en minder van je eigen verkoopriedeltjes (ikzelf kom uitermate goed voorbereid naar de winkel en ook al ben ik 60+, ik ben zeer goed op de hoogte van elektronische / digitale 'materie'. M.a.w. stel als verkoper eerst even (hoeft nauwelijks tijd te kosten, mits ...) rustig vast welke klant je 'in de kuip hebt' voordat je zelf nodeloos en ineffectief van wal steekt. Want ineffectief = vermoeiend = niet leuk = als klant beginnen met een katerig gevoel terwijl je het lekkere nog niet hebt geproefd
...
en nog een aantal punten.
WEL is het zo dat jullie op de meeste fronten duidelijk boven de concurrentie uitsteken, bij wie nog veel meer en 'ergere' verbeterpunten te vermelden zijn. Ik zal weer graag komen en bestellen, en daarom neem ik de moeite om deze review enigszins aan te kleden. Tot een volgend bezoek en met vriendelijke groet!