Pluspunten

Goede site met goede product details en keurig op tijd geleverd.

Geen klachten

Pluspunten

Wifimedia levert zeer snel in een al even goede verpakking. Biedt ook goede garantie en retourvoorwaarden.

Pluspunten

Zeer positief !!! Nu net een nieuwe qnap NAS gekocht maar jaren geleden ook al netgear En qnap NAS gekocht. Prima betrouwbaar bedrijf!!

De bestelde NAS was niet meer leverbaar, maar ik kreeg zonder meerprijs het nieuwere (iets duurdere) model. Top service en erg klant gericht.

Pluspunten

Communicatie en service

Pluspunten

Snelle en goede levering. In dit geval geen advies/service nodig gehad, maar in het verleden altijd goed geregeld. Ze staan echt klaar voor de klant en gaan erg ver in hun service, top !!!

Pluspunten

Uitstekende website, makkelijk bestellen, snelle levering

Pluspunten

Zeer goede overall performane; levering, prijzen, klantgerichtheid en website.

Pluspunten

Snel geleverd.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk + zeer snelle en vlotte communicatie. Ik mailde hen om te informeren naar een levertermijn van de yas-306, daar er iets niet meer in voorraad was bij Wifimedia in de kleur die ik wenste. En ik kreeg hierop direct antwoord met een vermoedelijke levertermijn. Nadien zag ik dat zij op hun website de vermoedelijke datum hadden aangepast en enkele dagen geleden, kreeg ik van deze firma een mail dat er toch terug waren binnen gekomen en dat ik dus de soundbar kon bestellen, indien ik nog geïnteresseerd was. Top dat een bedrijf dit opvolgt :) Ik bestelde de soundbar diezelfde avond en de dag nadien werd deze met dpd geleverd in België. Op hun site las ik dat leveringen in België soms een dag langer onderweg zijn, maar dus niet bij mijn bestelling. Opnieuw zeer tevreden. Ook de prijs van de soundbar kon nergens anders geklopt worden. Bij een volgende bestelling kijk ik hier als eerste en zou ik geen seconde aarzelen om hier opnieuw te bestellen.

Pluspunten

Correcte prijs, stipte levering, kwalitatief produkt ... .. wat kan ik meer wensen ?

Pluspunten

Goed advies, ik kon de speakers uitgebreid beluisteren in de luister ruimte. Bij de bestelling (online) even contact gehad. Erg prettig om mee samen te werken.

geen

Pluspunten

betalingen zijn makkelijk en snel. de site is overzichtelijk ,en een goed overzicht van wat je bestelt. levering is snel en support uitstekend.

uitstekende service!

Pluspunten

Betrouwbare leverancier.

Ik heb via bol.com besteld (terwijl ik al jaren producten rechtstreeks via Wifimedia aangekocht heb) omdat ik daar niet weer alle accountgevens hoef op te geven.

Pluspunten

Erg goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden betreffende de levering. Goede aanbieding

Pluspunten

Product zou niet op voorraad zijn maar had het in een dag. Geweldige service!

Zou track en tracecode ontvangen maar nooit gekregen. Zo snel was de bezorging...

Pluspunten

Goeie communicatie Snel geleverd product.

Pluspunten

Super snel levering en goed product

Pluspunten

Komen afspraken na en perfecte snelle levering

Noem ze mij maar

Pluspunten

Via bol.com de RHA 750 IEM besteld en blijkbaar komt dat van Wifimedia. Product werd netjes verpakt in een doosje en de volgende dag geleverd volgens afspraak. De oortjes zelf zijn in orde. Levering is volgens verwachting en verliep prima!

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs, reageren snel op vragen

geen

Pluspunten

Wifimedia een TOP bedrijf, Ben zeer te vrede over dit bedrijf als klant. Bestelling is goed verpakt en de volgende dag in huis SUPERGOED. Ik beveel deze webshop zeker aan. Ook aan de telefoon geholpen zeer klant vriendelijk. Wifimedia ik zeg gewoon doen je krijgt er geen spijt van. Ik ben een zeer te vrede klant ik ben blij met Wifimedia zeker weten. Als ik kabels of wat anders nodig heb weet ik waar ik moet zijn bij Wifimedia dus. Beste Wifimedia ga zo door TOP. Vriendelijke groet René leeman een te vrede klant.

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, Ik kon snel vinden wat ik zocht. Veel betalings mogelijkheden. Vrij snelle levering,en als je boven de (relatief lage)€20.- besteld, is de levering nog gratis ook.!

Wifimedia heeft bijna het hele assortiment van Audioquest in de webshop, toch mis ik nog een aantal producten, zoals een platenborstel en complete luidspreker kabels( bijv, rocket 33/44/88.

Pluspunten

Snel ,goedkoop en correct! Aanrader

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem