Snelle service, goed aanbod aan producten. Perfect

Heb al paar keer iets gekocht

Super winkel online en paar keer langs geweest bij winkel zelf in 2019

Hele snelle bezorging

Dinsdagavond besteld, donderdag in huis en heel erg correct dat er een identificatie moest plaats vinden bij aflevering.

supersnel geleverd!

Mooie Denon s middags besteld , volgende dag in huis. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van de order.

Super snelle levering

In de middag een Advance Paris WTX streampro besteld. Diezelfde avond nog een aanmelding van de bezorgdienst. Super snelle levering. Goed verpakt. Nasturen van de factuur na levering. Fijn. Precies volgens verwachting.

Prima webshop

Zeer aantrekkelijk met de prijstelling. Zeer concurrerend tov. andere leveranciers. Bovenop, nog kosteloos levering.

6 sterren

Letterlijk voor een appel en een ei! Fijne product omschrijving. Goed verpakt en snel verzonden. Goed op de hoogte gehouden via mail wanneer deze pakket (mogelijk) bezorgt word. Zeer tevreden!!

Goede prijs en snelle levering

Nvt

Deskundig, klant- en servicegericht

Mijn vragen werden snel en deskundig beantwoord. De contacten verliepen op een plezierige manier. Het bestelde product werd snel geleverd.

Prima service, snel en goed verzorgde levering

Bij het telefonisch contact uitstekende toelichting gehad op mijn vragen over de Yamaha WXAD-10 en heb ik deze om 15.14u besteld. De volgende ochtend 9.33u werd deze al afgeleverd, was deugdelijk en zeer goed verzorgd ingepakt. Na het aansluiten presteerde de YAMAHA WXAD-10 boven verwachting en dus naar alle tevredenheid.

Prima levering en communicatie (email).

Uitgebreid (online) assortiment, prettige site en zeer snelle levering.

Snelle levering.

Na dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik al snel een bericht dat men aan de slag ging met mijn bestelling. De volgende dag had ik mijn bestelling binnen. De paketten werden in de originele verpakking verzonden zodat iedereen kon zien wat de inhoud was van deze dozen. Ik weet niet of dat zo slim is omdat er in deze drukke periode nogal eens een pakketje verloren gaat. Maar ik heb ze netjes ontvangen en super tevreden met de spullen die ik heb mogen ontvangen.

Mooie spullen, nette afhandeling

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Wifimedia. Goede communicatie en prima op de hoogte gehouden van de levering. Zeer betrouwbaar.

Een aanrader, overzichtelijke webwinkel, goede opvolging van mijn levering,

Heb een tijdje moeten wachten op mij cd speler zoals werd aangegeven bij de bestelling maar eenmaal de cd speler aangeleverd werd bij Wifimedia had ik hem binnen één dag. Top

Behulpzaam

Reageerden onmiddellijk op onze vragen.

Goed assortiment,snelle levering,juist,prijsbeleid.

Tot volle tevredenheid meerdere bestellingen ontvangen.

Het apparaat werd zeer snel geleverd, en de status van levering was prima.

Prima en snelle service van Wifimedia. Tevens is het apparaat geweldig van kwaliteit maar dat is bekend van Yamaha.

Excellent shop

Nice price for the product. Quick dispatch. Reasonable shipping cost. Overall very professional experience.

Snelle levering + scherpe prijs

Snel geleverd door Post-NL ook in Belgie. Beste prijs online voor dit product.... dat zien we graag.

Bij Wifimedia ruime keus. Goed advies. En snelle levering.

Goed en snel geleverd

Snel en accuraat zonder poeha geleverd. Was ook nog de goedkoopste die ik kon vinden.

Snelle reactie/levering

Wel duurder als concurrent maar tenminste wel leverbaar

ben zeer tevreden

snelle levering - goed verpakt

top

zeer snelle levering , regelmatig wat minder bekende merken in het gamma . De Chinese merken zijn daarom niet slecht maar men moet hiermee uitkijken en dit doet wifimedia in jouw plaats

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem