2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De maattabel klopte niet. Ik kreeg telefonisch wel goed en vriendelijk maatadvies nadat ik een pak had ontvangen dat te groot was. Ik moest toch zelf de kosten voor terugzending betalen en kreeg ook het prijsverschil van het pak dat kleiner was (en dus goedkoper) niet terug. Dat vond ik wel jammer. Ik had liever meteen gebeld voor een goed maatadvies als ik had geweten dat het advies van de site niet altijd betrouwbaar is.

• Communicatie

Pluspunten

Heel mooi judopak, goede kwaliteit en pasvorm. Levering sneller dan werd bevestigd.

• Communicatie

Pluspunten

Heel goede service

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb even telefonisch overlegd over de juiste maat, en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Snelle levering. Alles prima in orde.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Had een vraag welk pak ik het beste kon bestellen en ben vlot en goed geadviseerd. Pak besteld en volgende dag netjes verpakt in huis. Incl met was voorschriften

Pluspunten

Op het plaatje van het judopak staat ook een band, maar die zit er niet bij.

• Communicatie

Pluspunten

Snel bezorgd, degelijke kleding inclusief was- en behandelvoorschrift.

Geen merkkaartje door de stof van het pak nieten.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en niet duur .wij van budokai tsunami gasn zeker meer bestellen

• Communicatie

Pluspunten

Prima judo pak aan de hand van foutje op website contact gehad heel open en recht door zee aanrader

• Communicatie

Pluspunten

-levertijd - deugdelijk verpakt

- maatvoeringen kloppen niet helemaal. advies was 1 maat groter bestellen dan lengte, maar dat klopt in totaal niet mbt adidas judopak. vallen al groot (duits) en extra maat groter als advies dan niet handig.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede keus, prijs en snelle levering.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle bezorging

Contact nummer op internet bekend maken.

• Communicatie

Pluspunten

Supergoed en snel advies gekregen over welke pakken ik het beste kon kiezen voor mijn kinderen, ook degelijk advies over de juiste maat. Topservice, wat professioneel allemaal!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer goede service, snelle reactie bij correspondentie, erg klantvriendelijk en meedenkend met de klant, snelle levering. Ik zal Judoshop.nl zeker aanbevelen bij anderen.

Zorg dat adressen volledig op labels worden geprint (bijv. de toevoeging achter een huisnummer) zodat PostNL het pakket kan bezorgen. Als een artikel niet op voorraad is, dit op de webshop bij het artikel vermelden (als dit al wordt gedaan en ik heb het niet gezien, dan heb ik niks gezegd).

• Communicatie

Pluspunten

Opvallend en veelzeggend detail, vond ik, dat ik werd gebeld door een medewerker van Judoshop om aan mij door te geven dat de verzending iets is verlaat omdat de bestelde Tanto niet aan hun kwaliteitseis voldeed en zodra de nieuwe binnen was mijn bestelling verzonden werd (2 dagen vertraagd).

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling goed en snel afgehandeld.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Veel keus Goede judopakken en accessoires

• Kwaliteit

Pluspunten

Super snelle levering en goede communicatie! Echt een aanrader!

Geen verbeterpunten.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden, ik had zelf het verkeerde Judopak besteld en heb na ontvangst direct telefonisch contact opgenomen. Werd gelijk opgenomen en het is verder super geregeld en binnen 2 dagen had ik het goede Judopak alsnog in huis. Kunnen een hoop een vb aan nemen!!

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).