Pluspunten

Super snel verstuurd en bezorgd, vriendelijk en servicegericht personeel

• Communicatie

Pluspunten

Super... Maat was perfect, en een hele snelle levering

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan bij een vraag over een Judopakje. Vlotte levering.

• Communicatie

Pluspunten

Sneller levering! Smiddags besteld, volgende dag in huis. Het pakket werd ook bezorgd op de tijd welke werd aangegeven door de track an tracé.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede klachtenafhandeling, goede telefonische bereikbaarheid. Helaas zat er bij ons een klein gaatje in het geleverde judopak, maar de klacht is direct opgepakt en zeer adequaat afgehandeld. Complimenten!

Verwerkte korting was onduidelijk aangegeven op de nota.

• Communicatie

Pluspunten

Als je het besteld is het snel in huis

• Communicatie

Pluspunten

We hadden een Ander product besteld deze was echter niet voorradig en kregen uiteindelijk een ander merk ( wat duurder was) er voor terug. Dit is in overleg met ons gegaan, dat is nu klantgericht !!

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb hier voor het eerst beteld, wat mij posotief opviel is dat je over "alles" een mail krijgt. Van ontvangen betaling tot verzonden paket. Ook de snelle levering en de manier, verpakking, ec., waarop het paket was verzonden vond ik erg netjes. Ook de maatvoering van het pak en de band, die uit de berekening voa de site kwamen, waren goed.

Momenteel heb ik geen verbeterpunten. ben een tevreden klant met een zeer positieve eerste ervaring. Zal ook zeker klant blijven.

• Communicatie

Pluspunten

Prima en snelle levering. Betrouwbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestel een pak en betaal dat en krijg nadien het bericht dat het pak op dit moment niet kan worden geleverd en hopelijk ? Over 2 weken. Waarom wordt direct niet aangegeven dat dit product niet direct kan worden geleverd. Dit staat mij tegen en dit is beslist een punt waarover ik mijn erenigingsleden zal informeren.

Pluspunten

mooi specialistisch clubje. heldere website, directe communicatie. snelle bezorging en reactie via de mail

Vergelijken van pakken voor de (ouder) leek. verschil tussen wedstrijd/training. Filmpjes met uitleg over pasvorm

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

• Communicatie

Pluspunten

Goed telefoonies geholpen en snelle surfes

Pluspunten

Goed, overzichtelijk,snel en duidelijk

• Communicatie

Pluspunten

Na telefonisch advies het eerste judopak voor mijn dochter gekocht. Zelf geen verstand van judo, dus fijn dat ik na advies een juiste keus kon maken. De volgende dag het judopak in huis gekregen, een heel mooi pak. Geweldig om je eigen dochter met zo'n mooi judopak op de judomat te zien !

• Communicatie

Pluspunten

We werden zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd over de benodigde maat alsmede de verschillen in de pakken.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer professioneel en keurig op tijd

Niet

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Mooie pakken, ook in kindermaten.

Pluspunten

Nette snelle service

• Communicatie

Pluspunten

Op woensdag besteld, donderdagavond in huis en vrijdag aan voor de judoles van mijn jongens! Helemaal top!

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).