• Kwaliteit

Pluspunten

Snel , goed , goede prijzen , breed assortiment

• Communicatie

Pluspunten

Ik wilde graag een stevig en dik wedstrijd pak. Toen ik thuis erachter kwam dat ik de verkeerde had besteld kreeg ik via mail contact dezelfde week nog een zwaarder pak toegestuurd. Top service en direct anwoord oo mijn mail.

Ga zo door

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering en super kwaliteit! Gemaild met de eigenaar over de maat van een bjj gi en kreeg direct reactie terug!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Mijn kinderen zitten net op judo dus ik wist niet goed wat voor pak ik moest halen. Gelukkig kreeg ik een vriendelijk en deskundig advies en kon ik de goed pakken kopen. Ze waren snel binnen en goedkoper dan de pakken van de judoclub zelf. Groetjes Jannie

Helaas was er geen sale maar dat maakt niet echt uit want het was toch goedkoper dan in de winkel of bij de judoclub

• Communicatie

Pluspunten

Professionele website, goede service

Ik mis nog een goede filter waarbij ik merk, kleur, maat en prijs kan invullen

• Communicatie

Pluspunten

Super prijs/kwaliteitverhoudingen. Snelle bezorging en vriendelijke klantenservice!

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb hier een judopak besteld voor mijn zoon. Snelle levering. Netjes ingepakt, ik ben erg tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Snel geld terug gehad na het niet meer hebben van mijn maat judopak.

• Communicatie

Pluspunten

Het eerste judopak voor onze dochter gekocht ! Na een goed telefonisch advies de juiste keuze gemaakt. Snel geleverd, mooi judopak.

• Communicatie

Pluspunten

Ik zocht een judopak voor mijn zoon, na even gebeld te hebben kreeg ik goed advies om een juiste keuze te maken. Na mijn bestelling had ik het artikel de volgende dag in huis!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, kwalitatief goed producten.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie website, lekker snel en duidelijk! Bestelling was snel binnen.

Geen verbeterpunten.

• Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).