Topzaak met heel aardige en servicegerichte eigenaars!

We gingen naar binnen voor een proefrit en kwamen naar buiten met een afspraak om 4 dagen later onze nieuwe e-bikes op te komen halen.We zijn geholpen door een hele vriendelijke dame met heel veel kennis van zaken en zij legde ons geduldig de voor en nadelen van diverse fietsen uit zonder opdringerig te zijn.Hele fijne zaak met ouderwetse service en zorg voor de klanten.

Komen hun belofte na

Goede voorlichting en klantvriendelijk

Klantvriendelijke benadering en goede informatie verstrekking

Prima advies en service

Opnieuw een e-Bike gekocht bij Bikes and Care. Prima advies en service, ook over het onderhoud heel tevreden.

Warme vriendelijke medewerkers en goede vriendelijke service!

Goede voorlichting en warme vriendelijke benadering. Snelle en vriendelijke service! Goede en voddedige uitleg bij de levering van mijn nieuwe e-bike.

Enthousiasme voor kwaliteit en menselijk contact!

Al bij het eerste telefoongesprek kreeg ik een vriendelijke en spontane stem te horen. We konden later in de week een afspraak plannen, want het was druk. In de winkel was er aandacht voor mij en mijn wens. Dit gaf een gemoedelijke en prettige sfeer. Ik had niet het gevoel dat ik met een verkoper te maken had die mij en zoveel mogelijk anderen tegelijkertijd iets probeerde aan te smeren, maar ik had te maken met een mens dat vol enthousiasme iets kwalitatiefs en waardevols te bieden heeft en daar de één op één aandacht voor neemt om daarover uitleg te geven. Zo hoort het ook! Ik ben blij dat deze aandacht nog bestaat! TOP!

Klantgericht bedrijf, alleen mails worden niet snel beantwoord

Namen alle tijd voor het zoeken naar de juiste fiets bij aflevering nam ze ook alle tijd. Alleen de mails met vragen, zowel van mij en later van mijn vriend werden pas laat beantwoord, jammer, maar verder niets dan lof

Top geholpen

Nieuwe fiets besteld in Zeist en top afgeleverd.

Super service!

zeer tevreden met kwaliteit en service

fijn geholpen en meegedacht met keuze van fiets en daarna prettig thuisbezorgd

Geweldige service

Geweldige service en afspraken worden nagekomen. Een zeer betrouwbare fietsenwinkel! Voor iedereen een aanrader!

Vriendelijkheid-Service-kwaliteit-productkennis

Een bedrijf - ondernemer die de bovenstaande statements weet te borgen Sjappo

Prima service toen ik met pech stond.

Zeer goede service, expertise en advies

Na verschillende teleurstellende ervaringen bij andere fietsenwinkels m.b.t. service, kennis en advies én reparatie/onderhoud, bij Bikes and Care in Odijk terecht gekomen. Daar werden wij erg vriendelijk en goed geadviseerd. Inmiddels daar 5 fietsen gekocht en zijn alleen maar tevreden over de geboden service en onderhoud van de fietsen.

Fijn contact

Fijn contact , prima levering.

Service gericht!

Goed advies. Klantgericht. En ervaringsdeskundige!

uitstekend

Zeer vriendelijk en kundige medewerkers

kundig, persoonlijk & klantgericht

Super!!!

Dit jaar een fiets besteld, omdat ik er altijd snel en goed geholpen word. Had hem ook ergens anders kunnen kopen voor minder geld, maar vanwege de goede service niet gedaan!

Heel goede ervaring met het bedrijf.

Wij kwamen bij jullie terecht omdat onze dochter in Odijk werk en het ons handig leek om een fiets te kopen in Odijk. Voor onderhoud is dat handig. De service gaat in heel goed overleg. Pas hebben wij onze fietsen ook bij jullie gekocht. En ik heb al heel veel mensen naar jullie gestuurd, met de mededeling dat je bij BIKES and Care super goed geholpen wordt...!!!

Deskundig, dienstbaar en servicegericht

Het fietsen op de stromer ST5 is boven verwachting. De e-bike kreeg mij niet uit de auto, maar deze fiets wel. Zelfs als het regent ga ik liever met de fiets. Bikes and Care heeft mij hierbij geen te hoge verwachting gegeven, maar een eerlijk advies.

Deskundig advies en sympathieke mensen, familiebedrijf

Idem

Persoonlijk advies

Altijd service gericht en oplossend meedenken. Goede uitleg en er wordt tijd voor je gemaakt. Top winkel!

Supervriendelijk en goed advies

Persoonlijk advies, supervriendelijk, snelle service Wij komen terug en raden iedereen aan!

geweldig

Super geholpen, goed advies, mooi elektrische fiets aangeschaft

Zeisterweg 17

3984NH Odijk

Over Bikes and Care

WIJ HELPEN U GRAAG IN EEN VAN ONZE WINKELS OF PER MAIL /TELEFOON OM DE JUISTE FIETS TE KIEZEN. IN ONZE PROFESSIONELE WERKPLAATSEN IN ODIJK & ZEIST KUNT U TERECHT VOOR AL UW FIETSREPARATIES. MOOIE ACCESSOIRES, FIETSONDERDELEN, FIETSLEASE OF EEN FIETSVERZEKERING; ONS DESKUNDIG PERSONEEL STAAT VOOR U KLAAR.