Duidelijke website en snelle levering. En als verassing nog een cadeautje.

Snelle bezorging

Goede geur,niet té sterk!

Top producten

De natuurlijke etherische oliën zijn zalig. Bestelling is goed en snel toegekomen. Blij!!

Top producten.

Fijne producten, snelle levering. Mijn cliënten en ik zijn super tevreden.

Ik heb Chi Davos besteld , was snel geleverd, mooi product :)

Mijn ervaring met Davos is dat ik "meer" lucht heb, want met mijn COPD ben ik namelijk vaak benauwd. Ik voel me instant beter met Davos kuurolie :))

Uitstekende service!

Heel erg bedankt voor de goede en snelle service. Mijn Yunique verdamper deed het niet meer goed. Na het sturen van een onderdeel was het probleem nog niet opgelost. Na het opsturen van de verdamper is hij als nieuw terug gekomen. Heel erg bedankt voor de goede service.

bestelling op tijd binnen.priduct bekend bij mij

Jullie lokken met extra gratis product bij bestelling in december en bij de bestelling zit niets.jammer

Super producten en snel geleverd

Bestelling goed en snel ontvangen

Het was mijn eerste bestelling bij Chi. Besteld vlak voor kerst en tussen kerst en oud en nieuw al ontvangen. Beetje veel loze ruimte in de doos, dus veel piepschuim opvulling, dat vind ik wel wat jammer. Een dopje van de voet van de diffuser ontbrak. Contact gehad met Chi en het dopje werd nagezonden en een dag later al ontvangen. Prima service en echt een fijne klantenservice aan de telefoon.

prima producten

Prima producten

Mooi

Gekocht voor mijn dochter, zeer tevreden en een sieraad in de woonkamer . Ze had 4 druppels gebruikt maar geur snel overheersing. Maar echt een aanrader

heerlijke gezicht olie

De gezicht olie is echt heerlijk en mijn huid is een stuk rustiger/zachter geworden en de rosacia is samen met anders eten, nagenoeg weg. Gelukkig wel goed uitleg van Chi gehad voor het gebruik.

Prima service.

Goede producten die snel geleverd worden.

Prima en snel

Bestelling prima en snel gemaakt en levering was snel

Altijd goed

Bestel regelmatig dezelfde producten omdat ze zo goed bevallen

Zo mooi!!

Ben zo blij met mijn aroma diffuser! Een blikvanger in huis! Prima levering, goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden.

Geweldig, zo snel geleverd

Fijne producten om mee te werken

Snelle levering, goede producten

Cadeau

Ik weet het niet, ik heb het cadeau gegeven

Uitstekend!!! Sympathiek, klantgericht. Snelle bezorging!

Chi Natural Life heeft prachtige producten! Mooie kwaliteit! Staan open voor jouw vragen en zijn bereid met je mee te denken. Ben 100% tevreden. Zeer klantgerichte medewerkster die met mij meedacht! Ben zeer tevreden!

Netjes geleverd

Ik ben al jaren een trouwe en tevreden gebruiker van chi produkten

Echt goede olie.

Voor het slapen gaan wrijf ik mijn voeten en soms ook helemaal in met lavendel en tijm in een draagolie. Dit is echt zeer goed voor de nachtrust en het lichaam is heel zacht en weer volledig fit de volgende ochtend! Je slaapt er heel diep en weldadig door. Zodat je alles goed aan kan in het leven. Beter kun je niet leven dan je lichaam en dus geest goed verzorgen.

Chi is mijn favoriete site om essentiele olie te bestellen. Goede en snelle service, duidelijke info op de site en netjes geleverd.

Snelle levering, alles is in orde

Snelle levering, alles is in orde. Zeer goede milieuvriendelijke verpakking.

Ik ben zeer tevreden

Alle bestellingen werden de volgende dag bezorgd. Waren heel goed verpakt alhoewel de hoeveelheid verpakkingsmateriaal in mijn ogen teveel was. In verband met het milieu zou dit misschien minder kunnen

Koele Mei 42

4816JD Breda