Heerlijk!

Ik ben zo blij met Chi! Bij mijn laatste bestelling heb ik wat 'nieuwe' producten besteld om uit te proberen en wat ben ik er blij mee! Mooie geurblokjes die makkelijk te gebruiken zijn en wat verschillende airsprays. De geur 'Wintertime' is nu mijn favoriet!

Uistekende service!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling, werd direct opgelost en er werd de volgende dag al een nieuw pakje geleverd.

Uitstekende kwaliteit producten

Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en heb in de praktijk met etherische oliën gewerkt. Dit was altijd met Chi 1 van mijn leveranciers. De werkzaamheid van deze producten is beduidend beter dan andere oliën die ik wel eens gezien heb. Heerlijk!

Een heel fijn merk, en prima levering, heel tevreden !

Mijn ervaring met Chi is goed. Een prima website, overzichtelijk en duidelijk. Een heerlijk merk, met prima kwaliteit etherische oliën.

Fijne producten, goed verpakt bezorgd.

De oliën zijn heerlijk,de aroma brander valt tegen

Van de aroma brander vallen steeds de pootjes eruit Nogmaals oliën zijn heerlijk Daarom hebben wij onlangs een nieuwe brander van jullie mogen ontvangen. Uitstekende service, mochten er weer problemen komen met de brander, trek direct aan de bel, was het advies.

Mooi producten en lekker geuren

Diffuser is geweldig en mooi en geuren zijn heerlijk

Goede service netjes op tijd

Goede service krijgt wat je besteld en op tijd

De chi producten zijn heerlijk om te gebruiken. Een ware sensatie voor de zintuigen. En nu voor de feestdagen prachtig verpakt en snel geleverd. Bedankt

goede producten. snelle levering

Ik ga voor echte zuivere oliën. Dan ben ik bij Chi aan het juiste adres.

Chi is prima, de vervoerder niet.

Chi is een prima bedrijf maar ze zouden een andere vervoerder moeten nemen. Ik was thuis op de afgesproken tijd met de vervoerder maar er is niemand langs geweest en het pakje is naar een agentschap gestuurd zodat ik het zelf op moet halen, heel irritant.

Goed bedrijf met eerlijke producten !!

Lekkere natuurlijke producten, goede informatie. Bij vragen krijg je snel een reactie terug.

Goed verzorgd

Snelle levering, goed verzorgd verpakt.

heel goed

heel goed

net als altijd- goed

op tijd geweldig product ontvangen

Altijd goed!

Mijn bestellingen worden altijd keurig op tijd afgeverd. Klantvriendelijkheid, correcte communicatie, oplossingsgerichtheid, altijd top.

Uitstekende service snelle bezorging!

Makkelijk bereikbare klantenservice zeer vriendelijk en order zeer gauw in huisKlein presentje bij je order en binnen 2/3 dagen in huis.Duidelijke website kortom voor herhaling vatbaar.

Topfirma met zeer behulpzaam personeel

Ik was iets vergeten te bestellen en mijn bestelling was al buiten,de mensen van chi hebben het uiterste gedaan om het toch nog op tijd bij mijn bestelling te krijgen,zeer snelle levering ook!

Geweldige producten.

Al jaren koop ik chi producten en ik vind ze geweldig. Ik zou graag nog wat meer mixes bij jullie willen zien. Andere merken hebben die ook.

Mooie vernevelaar , vreselijk vulmateriaal

De wokkels vind ik het slechts denkbare vulmateriaal, ja ik weet dat het van zetmeel is gemaakt, maar onduidelijk van welke bron, GMO mais?, dit spul ga ik niet op mijn composthoop gooien, makkelijk op te lossen in water? ook niet, slijmerig geklieder en verloren voor de kringloop. Beter: elk soort papier of recyclebaar plastic zoals de opblaas zakjes.

Groot assortiment

Gemakkelijke en overzichtelijke site met een groot assortiment. Snelle levering en fantastische producten.

Ik ben er heel blij mee. Ook snelle levering ondanks de feestdagen

Beter dan Chi is er niet. Ik was ook erg blij met de snelle bezorging en de goede verpakking

Supersnelle zorgvuldige levering

Als ik iets bestel voor cliënten is het fijn dat ik het vaak de volgende dag al kan inzetten. Heerlijke oliën welke ik, met bijna altijd positief resultaat, in zet. Voor mij zijn de producten van Chi een waardevol onderdeel van Complementaire Zorg

Mooi apparaat

Koele Mei 42