Super snelle levering, keurig verpakt

Super snelle levering en keurig verpakt.

Ik ben erg blij met de producten en het mooie cadeau

snelle levering goed product

een hele snelle levering met een goed product. een lieve attentie erbij ik kom terug ;-)

Goede snelle levering en verrast door een cadeautje

Snelle afhandeling van de bestelling

Binnen 2 dagen mijn etherische olie binnen gekregen om de voorraad weer aan te vullen. Voor het eerst de amandelolie besteld waar ikzelf een massageolie van ga maken tegen stramme spieren. Dit zijn jeneverbes, bergamot, citroen, lavandin, geranium en kaneel olie……ben benieuwd.

Tevreden

Snelle levering en nog een cadeautje erbij ook. Heel verassend.

Heel mooi

Ik ben er heel blij mee! Is prachtig en werkt heel goed in het verspreiden van de geur van mijn essentiële oliën. Ook blij met de extra ionisatie.

blij verrast

de eenvoudige diffusers (met een waxinelichtje) zijn verrassend mooi, stijlvol. Een beetje in contrast met de glanzende glimbol van de luxere uitvoering, die had wat mij betreft best wat soberder mogen zijn qua uiterlijk...

Goed en betrouwbaar

Goede service. Jammer genoeg was het product niet wat ik verwachtte. Het was geen probleem om dit terug te sturen. Reden om volgende keer weer bij jullie iets te bestellen !!

Snelle bezorging volgens specifieke afspraak.

Bezorging en het contact met Chi was zeer goed Het boek waarschijnlijk ook, maar die ligt nog onder de kerstboom dus daar kunnen we nog niks over zeggen.

Fijne producten, snelle levering

Wauw wat is de Space aroma diffuser mooi! Eerlijkheidshalve had ik naar aanleiding van de foto's op de site wel een iets grotere diffuser verwacht. Maar dat doet niet af aan mijn enthousiasme over het ontwerp. De levering was snel en alles was netjes verpakt.

hemelse zintuigstreling

De geuren verbinden mij met moeder natuur, onze bron en brengen mij naar een nivo van genot :) xx

Goede service, goede informatie en mooie producten, ik ben er blij mee!

Goede service, goede informatie en mooie producten, ik ben er blij mee!

Super snelle levering van mijn bestelde spullen.

Super goed. Alleen dat de reviews niet meer per product zijn ( misschien door domme wetgeving) vind ik heel jammer.

Mooi produkt ben benieuwd naar wat ik nu bereld heb

heerlijke olie!

Snelle levering, prima product, voldoet volledig aan de verwachtingen.

Super snel

Snelle een fijne levering.

De levering was vlot en goed

Ik gebruik al enkele jaren tea tree oil van Chi tegen kalknagels en allerlei ontstekinkjes die zich in de loop van de tijd kunnen voordoen. Een doeltreffend middel.

Heerlijke producten en snel geleverd

Overzichtelijke website, fijne producten. Ik gebruik verschillende producenten van Chi, zowel de olie als gezichtsverzorging. Mijn bestelling is snel en netjes verpakt en geleverd.

Nette levering

Duidelijke site. Bestelling was de volgende dag al binnen en zat goed verpakt.

Klantvriendelijk, mooie producten en snel verstuurd

ik heb Groene leem besteld voor mijn webwinkel: www.wedstrijdjasje.nl Dit bedrijf verkoopt hele mooie producten, biologisch en heeft een hele goeie klantenservice. Natuurlijk heb ik direct een mooie eerste bestelling geplaatst.

Geweldige producten top service

De hulp bij de producten en het contact is altijd heel fijn en goed. De producten zelf zijn fantastisch en van hoge kwaliteit. Service is geweldig!

Altijd prettig en fijne comminucatie en levering

Koele Mei 42

4816JD Breda