Mooie natuurlijke producten.

vriendelijk en eficient

Ik stond aangemeld als professional echter het inloggen lukte niet. Na telefonisch contact geholpen met inloggen en juiste info over product. Alleen wil ik graag nog even contact over de factuur en nalevering?

Altijd servicegericht en snelle levering

Altijd oplossingsgericht, vriendelijk en af nelle afhandeling.

1e klas webshop

Heel tevreden. Super snelle levering. Alles goed ingepakt. Super.

Alleen best grote doos voor de inhoud

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Fijn bedrijf met goede balans tussen het economische en ecologische deel

Tevreden over verzendtijd en de essentiele oliën

Fijne producten snelle levering

Bestel al geruime tijd bij Chi. Davos kuurolie is favoriet, zeker in deze tijd van verkoudheden en andere virussen.

super goed

gewoon heel goed kan niet beter

Mooie verdamper en heerlijke geuren

Ik heb de mooie Empire verdamper nu 4 dagen in gebruik en ben erg tevreden. Vandaag geef ik als verjaardagscadeau de witte glazen Chi verdamper aan mijn moeder, deze ziet er ook prachtig uit met de verschillende kleuren licht...misschien wil ik die ook als tweede verdamper voor mijzelf...Hahaha!

Goed maar ik krijg te vaak re horen dat producten niet op voorraad zijn

Zie boven. Ik wordt wel altijd netjes te woord gestaan. Maar vind het echt heel vervelend dat de producten er niet zijn.

Goede

Fijne olie

Heerlijke producten, snelle levering

Ik ben fan de producten van Chi, ze ruiken heerlijk en de Davos roller en druppels voor in de diffuser zijn heel fijn bij een verkoudheid! Zelfs nu we in Zweden wonen zorg ik dat familie producten voor me meeneemt als ze hierheen komen!

Super gemakkelijke webshop en heel snel geleverd!

Ik woon in België en mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. Dat is service!

aroma space diffuser!!

Zowel met als zonder verlichting is ie mooi! echt een aanrader en verspreidt heerlijk de geuren. Ik gebruik het voor in de schoonheidssalon.

Snelle verzending, heerlijke geur

Het bestelde product is snel ontvangen, goed verpakt en de olie ruikt heerlijk. Een ook nog een attentie in de doos. Prima dus.

Prima snelle levering.

Makkelijk online bestellen en snelle levering

zeer slechte ervaring met klantenservice medewerkster

Ik ben niet tevreden over de Cozy Aroma Burner. Hij ziet er prachtig uit al is helaas de afwerking (glazuur binnenkant) wel minimaal. Het water verdampt veel te snel waardoor de olie geen kans krijgt op te verdampen met het gevolg dat de olie verbrand. Ik vermoed dat het oppervlakte te groot en ondiep is waar door het snel kan verdampen. Ik heb de moeite genomen om een mail te sturen naar Chi omdat ik normaal juist te spreken ben over de kwaliteit van de producten en dit dus echt tegenviel. Ik ben teruggebeld door de klantenservice wat ik in eerste instantie heel prettig vond, helaas liep het gesprek zeer onprettig. Eerst werd er vriendelijk geluisterd naar mijn verhaal maar het eindigde dat ik terug naar de winkel gestuurd wordt waar ik het gekocht heb en daar het probleem moet voorleggen. Dan kan de winkel contact opnemen met Chi. Ik als klant neem dus de moeite om Chi te vertellen wat niet goed is aan een product maar ik moet zelf maar weer terug naar de winkel en afwachten hoe het opgelost wordt. Op het einde wordt nog wel verteld dat ze dan wel willen oplossen met de winkel waar ik het gekocht heb door tegoedbon of iets dergelijks te verstrekken. Doe dit gewoon meteen als je de klant zelf aan de telefoon hebt en zorg dat je de klant tevreden houdt. Echt een gemiste kans als je wel de moeite neemt om een klant n.a.v. een klacht te bellen maar als oplossing de klant terug stuurt naar de winkel waar het gekocht is. Heel jammer dit!

goed en snel en extraatje leuk

vetiver goed product

Snel geleverd keurig verpakt! Ga zo door!

Super tevreden.

Snelle verzending en boek was mooi en stevig ingepakt.

Ik ben heel blij met mijn aanwinst van heerlijke geuren

Wat was het leuk om een extra chi inhaler te ontvangen. Nu kan ik lekker afwisselen om mijn stemming hoog te houden. Dank u wel.

Prima snelle levering

Het pakket is prima verpakt, wordt snel geleverd volgens afspraak. Jet product voldoet aan de verwachting.

Snelle levering , fijne olie

Chi mooi producten Wordt er blij van... En kado lipbalsem kado er bij zo attent.

Koele Mei 42

4816JD Breda