Goede producten, jammer dat ik altijd net de extraatjes mis!

Ik gebruik al 20 jaar Chi producten, begon met tea tree en later breidde Chi uit met vele andere producten waar ik een dankbaar afnemer van ben voornamelijk via eco-winkels. Als ik bestelling bij Chi doe rechtstreeks mis ik altijd net de cadeautjes, zoals afgelopen week net week te vroeg besteld, weer cadeau gemist, jammer!!! Over gemaild, maar helaas, moest ik maar opnieuw bestellen. Tsja, had net voor €80 besteld… dan maar niet.

Goede produkten die ik al jaren gebruik!!

Goed en redelijk goedkope produkten!

Verzending correct service laat te wensen over

De verzending was heel snel en er zat een leuke attentie bij. Ik wilde ook naast de aromalamp het houten aroma blokje bestellen. Dat was niet op voorraad. Bij navraag werd gezegd komt volgende week of de week daarna binnen houdt de website in de gaten. Tja er had ook aangeboden kunnen worden om mijn bestelling te reserveren en als de blokjes binnen waren één pakket te versturen. Nu moet ik zelf in de gaten houden of het er is en betaal ik dubbele verzendkosten.

goede kwaliteit

ruim aanbod, goede kwaliteit etherische olieën, veel van biologische teelt

Vlugge bestelling en correct.

moet nu nog ervaren et het doet!

Mijn ervaring bij Chi is al meer dan 20 jaar super goed Altijd goede kwaliteit van de producten.

netjes op tijd geleverd

Helaas niet altijd alles voorradig plus pas bij 100 euro excl. geen verzendkosten

Snelle service!

Snelle service!

alles weer prima in orde en snel geleverd

super correct

Goede kwaliteit essentiële olie

Chi heeft een hele goede kwaliteit essentiële olie. Ik ben vooral fan van de lavendel, bergamot en sinaasappel. Deze combineer ik graag 's avonds, met een paar druppels van elk op mijn kussen. Fris en ontspannend tegelijk, heerlijk ontspannen slapen. Verzenden gaat snel. Regelmatig fijne aanbiedingen.

De levering was heel snel en de communicatie via e-mail was prima.

Prima, zoals je dat graag ziet

Goede producten en goede service

Ook dit keer werd mijn bestelling in goede orde ontvangen! Altijd blij met mijn bestelling. En als er een keer iets is dan wordt dit naar alle tevredenheid opgelost!

Top producten en servise

Mooie producten en snelle levering

Eenvoudig besteld en snel bezorgd.

goede service, vlotte levering , mooie producten

Mooie fijne werkbare eerlijke producten ,altijd blij mee,

Zeer tevreden. Fijn klantvriendelijk bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel. Produkten die doen wat ze moeten doen. Erg uitgebreid in assortiment.

Fantastische producten; absolute aanrader

Onlangs en bestelling geplaatst van een aantal etherische oliën. De bestelling is netjes de volgende afgeleverd, en de producten zijn van topkwaliteit. Breed assortiment van niet alleen etherische oliën, maar nog meer producten voor de aromatherapie. Voor mij de plek waar ik mijn etherische oliën bestel, en zal blijven bestellen. Niets dan lof, complimenten! Een absolute aanrader wat mij betreft.

fijn bedrijf

snelle service!

Snelle service. Lekkere geuren.

Snelle service. Lekkere geuren.

Tevreden....

super service

Uit mijn boek wat ik besteld had was een pagina half eruit gescheurd. Hoe dit kon??? Op mijn mailtje hierover werd direct gereageerd en toegezegd dat er een nieuw boek opgestuurd zou worden. Super service!!

Tevreden

Tevreden over een mooi, goede kwaliteit van het produkt. Wordt er blij van.

Vlotte verwerking van bestelling en levering

Niets op aan te merken! Prima!

Heerlijke geuren!

Koele Mei 42