Heel erg goed.

Ik bestel regelmatig bij Chi. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Een aanrader!

Goede website voor bestelingen, snelle afhandeling, goed verpakt.

Mooie, eerlijke producten die met zorg en liefde worden samengesteld en doorgegeven. Het doorgeven van kennis en de passie voor een betere natuurlijke gezondheid kenmerken dit bedrijf.

Heel tevreden over jullie diensten en leveringen TOP!!

Heel tevreden over jullie diensten en leveringen TOP!!

Helemaal naar wens

Alles is helemaal naar wens, gemakkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden van het bestelproces, op tijd afgeleverd en een prachtige aromadiffuser op de kast

Fantastische producten zuiver en doeltreffend. Goede communicatie en verwerking van de producten en snelle bezorging! Kortom uitstekend bedrijf waar ik al meerdere dingen heb besteld en ook anderen op heb geattendeerd. Top!!!

prima en goed behandeld

Super tevreden

Super tevreden met de levering en er zat nog een leuk extraatje erbij. Bedankt voor de service

Vlotte levering Fijne aroma

Snelle, keurige levering

Heel snel in huis. Ik vind de geuren heel aangenaam, voel me heel fijn.

Goeie producten en snelle levering. Ook zijn er vaak mooie aanbiedingen.

Niets op aan te merken

Fijne producten, vlotte levering. Dus niets op aan te merken

Snelle levering!

De bestelling verliep voorspoedig

Graag ophouden met al die vragen met betrekking tot beoordelingen...

Véëls te veel beoordelingen gevraagd. Kappen ajb

Goed!

Mij ervaring, fijne producten. Groot geld bedrag eraan uit gegeven. Alleen jammer dat ik geen attente heb gehad, wat je normaal gesproken kan verwachten van een groot bedrijf een beetje jammer.

Overzichtelijk en snel

Ruime keuze in het geweldige aanbod van Chi. Al ruime tijd gebruik ik producten van Chi en ben er zeer tevreden over.

Snelle service, fijne artikelen!

Snelle service, fijne artikelen!

Uitstekend!!!

Fijne site. Snelle en correcte bestelling. Super fijn product.

Fijne producten en goede service.

nette levering

fijn product

Prima geleverd! Artikel is goed verpakt.

Het vreemde is dat een bestelling bij Chi zelf 10% duurde is dan in een (web)winkel. Ik ontdekte dit helaas pas na plaatsing van mijn bestelling.

super

ik bestel regelmatig voor onze bewoners. de bestelling is er heel snel en netjes verpakt.

Fijn persoonlijk contact, overzichtelijke site, mooie producten. Ik ben inmiddels fan!

Persoonlijke service

Fijn en persoonlijk contact met Chi Natural Life, snelle levering en een product helemaal naar wens!

Eerste keer besteld hier , opvallende mooie en nette verpakking, mooie potjes en precentje

Gewoon goed!

Snelle en correcte service! Bestelling was goed verpakt zodat alles veilig en zonder stukken geleverd kon worden. We gaan hier zeker nog bestellen!

Koele Mei 42

4816JD Breda