Kwaliteit

Ik gebruik de etherische oliën van Chi al jaren, en ben meer dan tevreden over de kwaliteit van het product, en de kwaliteit van de goede service & levering.

Fantastische snelle levering

Kwaliteitsproducten en super snelle levering

Geweldig!

Geweldige kwaliteit olie en perfecte klanten service. Een aanrader !

Pakketje de volgende dag al in huis. En met een leuk cadeautje erin. De teatree lipbalm ... Laat dat nou mijn favoriete Chi product zijn. Top!

Perfecte, correcte , duidelijke communicatie en levering

Ik heb al meerdere malen bij Chi besteld en dit verloopt altijd zeer snel, correct en ook de communicatie is zeer duidelijk en vriendelijk, waarvoor dank

zeer tevreden !

sinds eerste kennismaking vele jaren geleden zeer tevreden !!

Correct

Levering was snel en volgens tijdspanne

Meteen geleverd. Heerlijke producten, mooie verpakking en lekkere natuurlijke geur

Fijn in gebruik bij anderen en eigen! Voelt goed verzorgd.

Een fijne geur op tijd bezorgd.

De lavendel uit Frankrijk is een hele fijne zachte -geur en niet te opdringerig en werd op tijd bezorgd volgende dag.

Heerlijke oliën en goede service

Al heel lang tevreden over de kwaliteit van etherische oliën

Fijne oliën en vlotte verwerking van mijn bestellingen

Snelle bezorging, goed ingepakt. Altijd leuke informatie flyer erbij.

Goede service en snelle accurate levering

Zie boven

perfect

Alles binnen een dag ontvangen en heerlijk met die afbreekbare dingsies in de doos, die ruiken ook nog lekker

Betrouwbaar

Nogmaals, een betrouwbare leverancier.

Wat kan ik nog meer schrijven dat jullie service geweldig is !

Heerlijk

Weer lekkere olie, snelle verzending en keurig verpakt

snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit!

Ik moest even grabbelen in de doos met zoveel verpakkingsmateriaal waarin mijn bestelling veilig aan kwam. Wat een snelle levering ook, erg fijn

Uitstekend, snel geleverd!

Fijne site, allemaal duidelijk. snel geleverd! volgende keer zal zeker weer online bestellen :-)

Prima product en service

Het product kwam op de afgesproken tijd aan. Er zat wel veel verpakkingsmateriaal omheen. Mijns inziens had dat minder gekund. Voor de rest alleen maar lof. De producten beantwoorden aan mijn verwachting

Heel tevreden alles netjes verzorgd en snel geleverd

Bestelling netjes ingepakt en snel geleverd

Als je ergens een vraag over heb heb je met een paar dagen al antwoord.

Top producten

Ik gebruik de essentiële olie in mijn massages, geurbeleving, pakking, badzout, peeling, … één voor één topprodukten. Lavinchi en Davos inhalers zijn ongelooflijk goed. Ik slaap veel beter en ik kan veel vrijer ademen. De calendula is ongelofelijk goed tegen droge schrale huid en kloofjes. Ik heb zoveel zaken al geprobeerd en aanbevolen aan mijn klanten en die zijn heel enthousiast over de uitwerking. Ik ben eennzeer tevreden klant.

Prducten zijn heel fijn in gebruik!

Tot nu toe geniet ik van alle producten......maar in de laatste zending had ik ook lavendel skin water besteld. Daar krijg ik een ontzettende geïrriteerde huid van....en het ruikt ook erg vreemd. Jammer....... Misschien mag het nog omgeruild worden???? Met hartelijke groet. Th. van Dijk

Makkelijk besteld en betaald. Snel en goed geleverd.

Koele Mei 42

4816JD Breda