Er wordt altijd met zorg en correct geleverd

Alles wordt met zorg en correct geleverd. Als ik vragen heb die worden heel snel beantwoord en vriendelijk. Het is enkel jammer dat er soms producten niet aanwezig zijn .

Supersnel en correct!

Supersnel en correct!

Altijd perfect

Snel, goed verpakt. Goeie service

Uitstekend.

Producten van goede kwaliteit. Snelle levering…worden de eerstvolgende dag geleverd.

Product en levering zoals verwacht

Prima producten. Accurate levering.

Wederom tevreden!

Goede producten en alles zeer netjes verpakt. Geweldig gewoon!

Heerlijke essentiële geuren

Alles gaat zo lekker het bestellen en de levering gaat geweldig. Fijne site om artikelen terug te lezen.

Ik ben zeer tevreden over de producten die worden aangeboden door Chi Natural Life, zowel over de verzorgingsproducten, de essentiële oliën als de voedingssupplementen maar in het bijzonder over de interessante tips die worden meegegeven en de productomschrijving op de website. Ik heb er al heel veel uit geleerd en op die manier kan ik op mijn beurt deze kennis delen met mijn klanten. Dankjewel daarvoor.

Prima ervaring, vriendelijk geholpen, kan nu weer genieten van de heerlijke geuren.

Ik ben heel goed geholpen met mijn aroma diffuser, waarvan ik dacht dat deze kapot was.

Vriendelijke en snelle service.

Ik heb een mailtje gestuurd met een vraag over aangeschafte produkten. Deze werd uitgebreid en persoonlijk beantwoord , waarbij nog extra suggesties werden gegeven over hoe ik een zalfje zelf kan maken en aanpassen Naar mijn mening is dit de beste calendulazalf die er is !

super goed!

Snelle levering, altijd correct antwoord op gestelde vragen en kwaliteitsproducten. Het enige wat ik jammer vind, is dat door vernieuwing in het assortiment en doordat sommige grondstoffen slechter verkrijgbaar zijn, fijne items verdwijnen.

Gewoon goed

Altijd betrouwbaar en snelle levering

Hoge kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs

Makkelijk en duidelijk

Het bestellen ging makkelijk en de producten zijn zoals ik gewend ben zeer goed.

Perfect voor mijn dierbaren en hond en mijzelf.

In mijn dagelijkse leven gebruiken we veel producten van Chi natural life. Jullie producten stellen ons nooit teleur. Service van het bedrijf en vriendelijke medewerkers....zijn top! Gebruik jullie producten al sinds 2001. Ook de nieuwe producten zijn stuk voor stuk top. Kijk al uit naar nog meer.

Alles perfect geleverd en een leuk geschenkje erbij. Bedankt

Goede producten, goede levering

Goede oliën!

Super merk! Hele fijne eterische oliën van de beste kwaliteit! Ik ben helemaal fan van de Davos en de Lavinchi olie om te verdampen! Helemaal top!

Een aantal producten besteld. Erg fijn

Netjes op tijd geleverd

Leuke verrassing in het pakket.

geweldig

Had twee keer bestelling geplaatst doordat er stond dat de betaling niet gelukt was. Werd netjes gebeld of dit klopte of dat het maar eenmaal geleverd moest worden. Dus dit wordt zeer op prijs gesteld

Snelle levering en fijne produkten!

Super snelle levering

Aroma verdamper besteld. Super snel geleverd in een zeer veilige verpakking. Klasse. Blij met de verdamper

Fijne firma om mee te werken en fantastische producten

Fijne firma om mee te werken en fantastische producten!

Koele Mei 42

4816JD Breda