Betrouwbaar en heerlijke producten

Altijd optijd met bezorgen. De producten zijn heerlijk en eerlijk.

Prachtig pure (aromatisch) producten, en bedrijf met mooie mensen, die je een warm hart toe dragen.

Ik gebruik de aromatische producten in mijn praktijk, en klanten houden net zoals mij van de pure producten.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Ik had een allergische reactie van een product. Via mail aangegeven met een foto erbij en de vraag wat ik moest doen. Ik werd keurig netjes te woord gestaan en de oplossing de volgende dag in huis.

Altijd super vriendelijk en super producten. Ik ben fan van Chi!!

Super snelle levering!

Bestellen via de site ging heel goed en al de volgende dag alles goed in huis. Top!

geweldig

Ik heb eerst wat nagevraagd over het produkt wat ik wilde kopen. Kreeg ik vrijwel meteen antwoord op. Besteld en het was er na het weekend. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering, prettige producten!

De oliën zijn een aanvulling voor ons thuis.

heel tevreden!

Vlotte service, vlug en correct antwoord via mail bij uitputting van een product, kwalitatieve - natuurlijke producten, handige informatiebrochures, leuk om een welkomstgeschenk te mogen ontvangen.

super goed

net zo als altijd, gaat de bestelling en aflevering bijzonder goed. het bestelde is daags daarna al bij je bezorgd.

Snelle levering goed verpakt. Zou wel leuk zijn als er meer bij staat waar de oliën goed voor zijn.

Goed!

Snel geleverd Netjes verpakt

Top, goede service

Fijne producten

Fijne oliën met een eigen karakter

Iedere keer verrast hoe puur de oliën van chi zijn. Ik gebruik ze thuis, maar ook in mijn Yogalessen.

Geweldig!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van product! Ik bestel graag weer.

TOP

Bestellen en 3 dagen later in de klaar voor verkoop, meer kan ik niet kwijt

Prima ervaring

Fijne natuurlijke produkten. En bij vragen wordt je heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Geweldig mooie producten & super leuk bedrijf!

Ik ben pas begonnen met Chi, maar ben heel enthousiast over de producten en fijne terugkoppeling op vragen .

OK

PERFECT

Tevreden

Tevreden over mijn bestelling, keurig en snel geleverd.

Slecht

Heb nog steeds geen pakket ontvangen!

Snelle levering. Zeer professioneel bedankt

deze geur maakt me zen!

ben al bekend met andere geuren

Weer super snel geleverd !

Geweldige producten en weer super snel geleverd !

Koele Mei 42

4816JD Breda