Super fijne producten.

Verassende levering

Snelle levering. Was zorgvuldig ingepakt met de juiste producten. Als verassing zat er een lipbalsem bij mijn bestelling. Dat had ik niet verwacht en vond ik ook super leuk. De producten zien er netjes uit en ruiken heerlijk . Ik moet de olie nog wel uitproberen in de aromadiffuser dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Je wordt snel en vakkundig tewoord gestaan.

Mijn ervaring gaat al terug toen ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste nog moest afronden. Het is een persoonlijk en warm contact met iedereen die verbonden is bij de firma Chi. Je kunt er met al je vragen terecht en geen 1 vraag is teveel. Kortom een aanrader om met dit te werken.

telerurstellend

Er was een product verkeerd geleverd. het goede product is later toegestuurd. wel werd mij gevraagd het verkeerde product terug te sturen. ik draai dus op voor de fout van Chi. Moet speciaal in de rij gaan staan voor retour zending. dit vind ik niet netjes!

Zeer tevreden vanaf de bestelling tot gebruik van het product

Snelle levering, goede klantenservice en prachtige spullen.

Grandioos!

Heel fijn om bij Chi te bestellen! Mooie producten en hele fijne oliën. Wat ik het meest fijn vind is de uitleg op de website van de werking van de producten. Zo kan je dus heel gericht je keuze maken!

goed, maar bezorging niet.

Mijn bestelling van CHI was compleet, echter de bezorging van DPD laat te wensen over. Ik ben de gehele dag thuis geweest( ivm ziekte), ik ontvang doodleuk een mail dat mijn pakket afgegeven is bij een servicepunt( 4 km verderop) Toen ik het pakket maandag op ging halen werd mij verteld door een medewerker dat dit veelvuldig voorkomt !!! Ik heb nu geen verzendkosten betaald omdat mijn bestelling hoog genoeg was, maar ga geen verzendkosten betalen en vervolgens nog eens 4 km rijden om mijn pakket te ontvangen. Mocht dit nog een keer voorkomen zal ik geen bestelling meer bij u plaatsen. Ik hoop dat u deze klacht serieus neemt.. Met vriendelijke groet, Monique Ververs

Snelle en adequate levering

Na de bestelling volgde snel en adequaat de levering. Vaker besteld, verloopt altijd prima!!

wel in staat meerdere beoordelingsmails te sturen maar niet om te reageren op een klacht.

Beste, Ik heb een klacht ingediend m.b.t. een grote tube vertargil groene klei. De klei komt niet uit de tube en heeft een rubberachtige structuur. De seal zal nog op bij de verpakking bij eerste opening door mij. Ik heb hier al 2/3 weken geleden een klacht over gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen. In de tussentijd doe ik een bestelling van wat andere producten. Deze is snel en netjes geleverd. Wel jammer dat er dan al 2 mails m.b.t. het beoordelen van de ervaring van de aankoop worden gestuurd terwijl op een klacht t.w.v. 19,95 geen reactie komt. aanbevelen voor de producten: Ja aanbeveling voor klachtenafhandeling: nee

Geweldig produkt.

Snelle en complete levering

Heerlijke producten, snelle levering. Mag iets minder verpakkingsmateriaal.

Topproducten

Schitterende producten en een topbedrijf!

Prima ervaring, gratis lippenbalsem gehad

snel en goed afgeleverd

Ik had zondag besteld en maandag kreeg ik mijn bestelling.

Snelle levering en goed verpakt

Pakket is volgende dag netjes bezoegd. Goed verpakt plus extra cadeautje... dat is altijd leuk

Mooie producten

Goede service, zowel telefonisch als diditaal

zeer blij!

Meestal vulde ik tijdens de beurs mijn voorraad weer aan, zeker de Spirulina en de Niaouli, wat mijn favoriet is bij hoest- en verkoudheidsklachten ontbraken nooit in mijn kast.

Vertrouwd goed

Altijd vertrouwde goede levering van hoogwaardige kwaliteit.

Tevreden

Snel ontvangen, fijne producten.

Fijne producten en ook goede uitleg via de mail gekregen van de verschillende gezichtsolie producten

Verder geen commentaar

Super fijne en eerlijke producten

Met alle producten van Chi werk ik zeer prettig, alles voelt goed en daarbij komt het ook nog eens dat de geuren ook heerlijk zijn.

Goede kwaliteit

Snelle service, fijne geuren!

Super producten

Ik hoopte jullie op de beurs in Brussel te zien. Daarom dan maar online besteld. Ik kon jullie produceer missen!

Koele Mei 42

4816JD Breda