Is snel geleverd

Snelle levering en heel goede producten

Klantenservice zeer behulpzaam

Gewoon betrouwbaar

Bij vragen word je vriendelijk te woord gestaan. Goede service. Eerlijke producten. Heel blij mee.

Mijn ervaring in 1 woord super

Snelle levering, fijne verpakking!

Goede website, zeer fijne producten voor een eerlijke prijs.

Koop hier al een tijd mijn oliën en ben daarover zeer tevreden. Al je vragen worden vlot en uitgebreid beantwoord per mail. De oliën ruiken lekker en zijn zuiver. Levering is snel en vanaf 35€ gratis thuis bezorgd. Heb ook de online cursus gedaan om mijn kennis wat te vergroten. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Mooie producten met zorg verpakt en verstuurd.

Het is altijd een kado om de bestellingen van Chi te ontvangen. Zulke mooie producten en altijd met zorg en aandacht verpakt. Heel erg fijn.

Fijn bedrijf

Betrokken en persoonlijk bedrijf

Deel goed, deel slecht

Producten zijn prima, DPD-bezorgdienst helaas slecht.

Hele fijne natuurlijke producten! Correcte afhandeling en super snelle levering.

Heerlijke geur

Springtime is een verfrissende citroengeur deze gecombineerd met lavendelolie

Snelle levering!!

Volgende dag in huis, keurig verpakt. Heel erg blij met mijn diffuser!!

Product snel geleverd.

Het bestelde product werd snel en goed verpakt geleverd.

Fijne producten, snelle levering. Goed verpakt!

Erg handig dat je een pipetdopje bij de flesjes krijgt en wat een fijne lippenbalsem!

Heerlijke geuren

Ik ben elke keer weer blij verrast met de geuren van CHI. Ik wissel wel eens, nu sinaasappel (geweldig) en de 'A moment to relax' een verrassing. Lekker!!!

Heerlijke producten

De gezichtsverzorging , oliën Verdamper Ik gebruik alles, ben er erg tevreden over.

snelle bestelling

goed product en snel besteld

Goede, vlotte levering

Mijn bestelling is netjes verpakt en snel geleverd. Leuk was de gratis lippenbalsem!

Kap van diffuser was beschadigd, meteen opgelost

Ik had een hele mooie glazen aroma diffuser besteld. Eenmaal thuis bleek de glazen kap beschadigd. 2 Dagen erna had ik al een nieuwe kap in huis. Super.

Snel en goed verzorgd levering

Snel, informatief, duidelijk en goed verzorgd

Goede producten

Al 24 jaar mijn praktijk en al die jaren de uitstekende producten, m.n. de etherische oliën, in gebruik

perfect

hele fijne producten, snelle levering, uitstekende service !!

Altijd fijne.producten

Altijd fijne producten, die heerlijk ruiken.

Koele Mei 42

4816JD Breda