heerlijk en fris

dit is voor het eerst dat ik Chi gebruik in de woonkamer, maar wat is dit verfrissend en ruikt erg lekker merk wel dat ik minder last heb van hoestbuien 's morgens en voel me veel fitter. top spul

Uitstekende service en producten

Ik heb al vaker bij Chi producten besteld. Altijd fijne en snelle reactie en service, in combinatie met de geweldige producten.

Imim

Een geweldig bedrijf met producten die milieu vriendelijk zijn

Prima geuren

Snelle levering goede prijs en kwaliteit

geweldig en fijn

Het was goed en voldoende beschermd ingepakt

heerlijke olie

fijn voor mijn gezicht en de geur is heerlijk

Heerlijke producten

Heerlijke producten. Netjes verpakt, snel geleverd.

Heerlijk

Trekt snel in en ruikt erg lekker

mooie producten, snelle levering

zoals altijd weer mooie geuren, snelle levering en goed verpakt

Super service!

heel snelle en verzorgde levering van de bestelling.

Goede producten en prijs in verhouding tot kwaliteit product is prima.

Zowel met de spirilinatabletten als met de airsprays heb ik goede ervaringen en zolang ik deze gebruik blijf ik ze bestellen via de website van Chi. De wijze van verpakken past grotendeels bij mijn levensdoel; spaar- en duurzaam omgaan met grondstoffen. Wel zou ik in de toekomst graag de spirulinatabletten in recyclebare verpakkingen zien.

Mooie site . Pakketje goed ontvangen

Altijd alles perfect geregeld

De heerlijke producten van Chi komen altijd op tijd aan en zijn enorm zorgvuldig verpakt. Ik kan weer genieten v deze prachtige producten.

Lekkere geuren maar vervaagt heel snel

Ik heb eerder goede ervaring met Chi pepermunt en die blijft ook heel lang hangen. Op basis daarvan ben ik heel veel andere geuren gaan kopen. Ik heb er nu 2 geprobeerd (winter geuren) maar die vervagen binnen no time.

Prima telefonisch geholpen

Vriendelijke bediening

Duidelijke site , vlot geleverd

snel besteld, snelle levering :-)

Chi heeft een uitgebreid assortiment, snelle levering, heel fijn!

Heel snelle levering, veilig verpakt en goede producten.

aandacht voor product en klant

goede service

Goede service, degelijk verpakt, heerlijke producten, erg tevreden!

Ik ben erg gecharmeerd van de producten, zowel de oliën, de verzorgingsproducten, de prijs en de informatie die ik op de website terug vind. Alles degelijk verpakt, goede service, uitgebreide informatie.

Super producten

Vlugge levering

Geweldig bedrijf, met fantastische kwalitatieve producten en goede service.

Chi kan ik van harte aanbevelen. Fantastische producten. Goede informatie voorziening. Rekening houdend met lichaam, natuur en milieu. Prettige service, fijne aanbiedingen, snelle levering en zorg voor veilig vervoer van producten. Ik koop hier graag mijn producten en cadeautjes

Fijne oliën en heerlijke huidverzorgingsproducten.

Groot assortiment essentiële oliën. De huidverzorgingsproducten zijn puur en fijn in gebruik.

Mooie geur combinaties

Ik heb gekozen voor 1 van de mixen, leuk om uit te proberen en voor verschillende momenten van de dag een geur. Goede levering en ik kreeg een lippenbalsem cadeau

Netjes verpakt en snel geleverd.

Koele Mei 42

4816JD Breda