De bestelling was de volgende dag geleverd. En de producten die ik besteld heb ben ik erg tevreden over.

Snelle levering , goed product

Snelle levering , goed product

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren apart of gemixed, voor iedereen wat wils

prima,houd zich aan afspraak en leverd eerlijk product

prima,houd zich aan afspraak en leverd eerlijk product

Haal de natuur in huis.

Heerlijke geuren en fijne massage oliën . Brengt de rust voor lichaam en geest weer in balans.

altijd zeer tevreden

eerlijke en heerlijke producten. Prima service !!

Heel goede webshop

Uitgebreide informatie en super producten! Hele snelle levering! Top!

geeft kwaliteit van leven

met het gebruik van Kiyoh geeft een positief geviel mbt mijn gezondheid

Snelle levering, keurig verpakt en de volgende dag al binnen. Geweldige produkten, gebruik ze al jaren met goed resultaat en tevreden klanten.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Fijne webshop, alles makkelijk vindbaar. Goede productinfo en supersnelle en correcte levering. Aan te bevelen, want kwaliteit is gegarandeerd.

Goed bereikbaar en duidelijke uitleg over hun producten

Goed bereikbaar en duidelijk uitleg over de producten

BIBI is mijn contactpersoon , denkt mee , Staat voor je klaar ! Erg blij mee

Goede produkten.

Heerlijke geur, top productenEn 100% natuurlijk

De producten ruiken heerlijk, mijn huid wordt gevoed en het is nog eens 100% natuurlijk. Mooie verpakking, kan ik hergebruiken. Ik kan niet zonder Chi!

Producten zijn snel ontvangen en fijn milieuvriendelijk ingepakt, heel blij mee. Enige wat ik fijn zou vinden om nog minder verspillen te hebben is als er een optie zou zijn om de flesjes zonder druppelaar te bestellen. Ik maak die normaal altijd schoon en hergebruik ze. Dus zonde om elke keer nieuwe te krijgen.

Leuke wabshop

Fijne natuurlijke etherische oliën geweldige geuren

Fijne producten

Chi is al jaren mijn favoriete groothandel. Ik koop er vooral hun heerlijke Roomsprays en etherische oliën. Klante komen daardoor al in een positieve stemming bij binnenkomst.

Prima producten en goede service.

Elke bestelling wordt snel geleverd. De nieuwsbrieven zijn informatief. Ik word blij van de producten en het fijnste vind ik de pipetjes bij de flesjes olie☺️

top!

Geweldige producten!!

Heerlijke geur in onze woning, die je lang blijft ruiken

Ik heb op een paar plaatsen de blokjes geplaatst. Nu het weer herfst en winter wordt heb ik de mix olie voor dit seizoen weer besteld. Het geeft de sfeer in huis echt iets extra’s.

Mijn favoriete merk

Voor mij al ruim 30 jaar lang een betrouwbare leverancier van etherische olie en massage olie. Af en toe een uit stapje gemaakt voor vergelijkend waren onderzoek. Maar prijs en kwaliteit haalt het niet bij CHI. p.s ik heb geen aandelen in het bedrijf.

Super goed. De gezichtsolie

Ik gebruik de gezichtsolie als serum onder mijn dagcrème. Omdat ik een drogere huid heb door mijn leeftijd 50 plus werkt deze heel goed. Ook voor de gevoelige huid. Geen allergie. Ik blijf deze kopen en beveel het ook aan naar mijn vrienden. Je ziet er jonger uit. Zo blij er mee.

zeer betrouwbaar en prachtige producten

fijn bedrijf met jarenlange kennis mooie bio etherische oliën goede levering

Fijne producten

Prima producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt in milieuvriendelijk verpakkings materiaal

Snel geleverd, heerlijke producten!

Snelle levering van deze mooie producten. Met ook nog een cadeautje in de doos!

Koele Mei 42

4816JD Breda