Goeie geuren en natuurlijk!

Top! Heerlijke geur en producten. Zelf vind ik een kaartje met leuke weetjes en tips over de geuren altijd een leuk extraatje

Diffuser na 2,5 maand defect

Diffuser werkt na 2,5 maand helaas niet meer. Verdampt niet meer en komt dus geen geur van af. Ter reparatie gestuurd waarna ik te horen kreeg dat hij gewoon werkte, met als advies alleen natuurlijke oliën te gebruiken. Dat gebruikte ik al… Item retour gekregen (waarvoor ze nog een retourkosten factuur durven te sturen ook) en zoals gedacht… diffuser doet het nog steeds niet en kan dus zo de prullenbak in. Helaas geen reactie meer ontvangen van Chi. Waardeloos apparaat en kennelijk ook waardeloze service.

Heel snel geleverd en betere tea tree olie dan waar dan ook

Top bedrijf heel snel geleverd en beste tea tree olie die ik tot nu toe heb gehad.

Goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit olieen en mooie diffusers

Mijn favoriet oliën

Ik heb al jaren diverse producten van Chi. Davos druppels op mijn kussen en in de diffuser voor als ik verkouden ben. Tea tree olie op een brandwondje en diverse lekkere geurtjes in mijn diffusers gedurende de hele winter voor een fijne geur en extra vocht ivm droge verwarmingslucht. Lavendel olie om lekker te kunnen slapen. Ik ben fan !

Ontspanning buitenleven naar binnen

Nu het winter wordt en er minder te doen is in de tuin, probeer ik de ontspanning van het buitenleven naar binnen te halen. Met de prachtige diffuser en heerlijk geurende essentiële oliën op natuurlijke basis zal dit zeker lukken. :)

Goede olie

Hele goede lekker ruikende olie. Snel geleverd

Heerlijke etherische oliën

Prachtige diffuser, heerlijk geurende oliën

Zoals altijd tevreden over Chi. De diffuser is prachtig, de kleuren van de lamp ook en ze wisselen heel rustig dus geeft een heel rustig beeld. Walk in the woods is een heerlijke frisse geur.

Goede oliën voor in de diffusers heerlijke geuren

Heerlijke geuren

Ik heb de nieuwere geuren genomen: dreamcatcher, back to eatth en knock on wood. Aanrader! Heerlijk

Altijd weer tevreden

Bestellen...betalen..geleverd..gewoon fijn..

Altijd kwaliteit

De kwaliteit van Chi producten is altijd top. Geen enkel ander merk kan er voor mij aan tippen. Inmiddels al meer dan 30 jaar trouw aan dit merk.

Slechte klantenservice bij defect apparaat

Slechte klantenservice bij defect apparaat

Super! in alles

Mijn bestelling had ik ingediend en nog geen dag later stond mijn bestelde pakket al in huis. Alles is netjes en correct ingepakt. En dit is keer op keer zo snel en netjes. Echt heel te vrede met Chi!!

top

ik vind en met mij velen dat de produkten van chi toppie zijn

Snelle levering!

Goede service! En een klein kadootje!! Super!

Ontzettend blij met CHI

Fijne site, met prachtige eerlijke producten! Blij mee!

Goede producten en een top service!

Ik ben al jaren klant bij Chi en altijd even tevreden over zowel de ontzettend mooie producten als de goede service en de scholingen.

goede producten, snelle levering. Top

Altijd super tevreden met de producten!

Ik bestel vaak de Lavinchi en ben hier super tevreden over!

Fijne producten, goede service en snelle levering.

Geweldige olien

Echt een fantastisch bedrijf, met goede kwalitatieve olien, duidelijke info en heerlijke blends. Ik ben fan en bestel met enige regelmaat. En het geeft echt een toevoeging aan je gestel door de vele geurbelevingen.

Had er gebroken pipetten bij zitten en kreeg zeer snel nieuwe opgestuurd. Helemaal blij met mij bestelling weer

Zorgvuldig

Zorgvuldig