Juiste produkt en op tijd geleverd.

Produkt is goed

Boek kwam in perfecte staat, snelle verzending!

Pure and healing.

Blij met mijn mooi verpakte doosje met de fijne inhoud!

Uit ervaring weet ik dat de producten van Chi doen wat ze beloven. Deze keer kreeg ik zelfs sinaasappel olie zomaar bij mijn bestelling!

De producten van Chi essential cosmetics zijn een absolute meerwaarde voor mijn huid!

Als huidspecialiste heb ik al met veel huidverzorging gewerkt. Nog nooit ben ik zo blij geweest met producten! Het is 100% natuurlijk, heerlijke geuren en mijn huid ziet er heel goed.

Snelle levering, goede kwaliteit. Het is al jaren zo en blijft zo.

Superfijne producten

De producten van Chi zijn superfijn en heerlijk in gebruik. Het wordt ook heel netjes en goed ingepakt.

verrast

zorgvuldig verpakte hele mooie olie ontvangen, met nog 1 extra! ik was helemaal verrast, dank

Suoer netjes goede producten

boven verwachting

Snel geleverd, goed verpakt en er zat zelfs een cadeautje bij!

Goede produkten

Alleen is het wel belangrijk om te vermelden dat de Eucalyptus niet degene is die inde sauna,s wordt gebruikt en goed is voor de luchtwegen Ik heb me helaas al 2 keer de verkeerde gekocht Vriendelijke groet

Mooie producten én snel bezorgd

Ik heb inmiddels een heel geurenkabinet bij elkaar gespaard. Allemaal van Chi, omdat dat gewoon de beste oliën zijn. Plus: het bijgeleverde pipetje in onmisbaar.

Gewoon mooie producten!

Fijn in gebruik goede geuren mooi assortiment ook buiten de etherische oliën om

Natuurlijk goed!

De producten zijn natuurlijk goed!

Altijd heel blij met hun producten!

Nette service en snelle levering ook!

Snelle service en fijne producten.

Ik krijg bestellingen voor mijn klanten super snel binnen. Alles goed verpakt. En fijne producten voor de klant en mezelf natuurlijk.

CHI-olie is voor mij een TOPproduct.

De etherische olie i.c. met de aromamassage basic 2 als draagolie is een feest voor lichaam en geest: het zijn geweldige geuren, mengt heel mooi, heeft een fijne viscositeit: wat mij betreft de beste werking voor de lichaam en geest!

super fijne en (h)eerlijke producten

Het ruikt en voelt heerlijk.

Goede service, fijne producten

Bestelling wordt snel geleverd, de essentiële oliën ruiken heerlijk, top producten

Altijd goed

Goede producten die doen wat ze moeten doen. En alles op natuurlijke basis, zo puur.

Netjes milieubewust verpakt, leuke extraatjes soms erbij en hele goede olie

Heerlijke producten

De producten zijn heerlijk en de levering supersnel. Bovendien vind ik de online workshop ook erg goed bedacht, zo vanuit je eigen omgeving een interessante training.

Service

Goede service en vriendelijk heerlijke producten

Snelle levering en vaak een extraatje

Snelle levering en vaak een extraatje

Great quality

All oils are of great quality, I also recommend the biological ones: you can then add them as, for example, a flavor to tea. I use them for a relaxing massage for my autistic son and for scented houses. this is his evening routine. we love it! I initially had a problem with the droppers, but after consulting the customer's office, the problem was solved: always squeeze out the remaining oil and make sure the dropper is empty before you close the bottle, then the oil will not get to the top of the dropper. Highly recommended!

Koele Mei 42

4816JD Breda