uitstekend

zeer mooie producten en prima contact met het bedrijf. bij vragen of opmerkingen krijg je snel een reactie...

Snelle levering, prima service en geen vraag is Chi teveel.

Mijn ervaring met Chi is heel goed. Raad het iedereen aan en blijf zelf absoluut klant.

Wederom een zeer goede ervaring.

Zoals als altijd makkelijk betstellen en betalen en prima producten goed bezorgd.

Geweldige spullen die werken tegen de langpoten.

geweldige producten en geweldige service

geweldige producten en geweldige service

Uitstekende producten van zeer goede kwaliteit.

Mijn laatste bestelling had ik ook weer zeer snel in huis zodat mijn klant op tijd een verjaardagskado kon geven. De diffuser is van zeer goede kwaliteit tov anderen. De essentiële olieën blijven langdurig geuren en kalmeren bij onrustig slapen. ( Lavinchi relax) De Davos en Hayfield icm elkaar vind ik heerlijk in de salon in de diffuser. Het roos hydrolaat werkt kalmerend en verzachtend.

Snelle levering en prima product, er zat bij mij 1 pipet niet bij een flesje, werd de volgende dag nageleverd, superservice. Dank jullie wel.

Top bedrijf

Altijd correct, vriendelijk, service en snelle levering. Dus in een woord TOP

Snelle verzending en heerlijke oliën

Snelle verzending en heerlijke, eerlijke oliën. Als verbeterpunt wil ik aandragen dat ik graag keuze wil hebben in de vervoerder die mijn pakje brengt. Ook een ophaalpunt in de buurt zou fijn zijn, mede met het ook op duurzaamheid (minder C02 uitstoot). Nu worden pakjes bezorgd door DPD. In hartje Utrecht gaat dit vaak verkeerd. Ook zijn er geen DPD-ophaalpunten (meer) in de nabije omgeving. Daarom de suggestie om klanten te laten kiezen uit oa DPD, PostNL, DHL of Budbee (duurzame ophaalpunten in oa AH-filialen).

Fijne “ na de beet roller gekocht”

De “ na de beet roller” is een aanrader. Goede bezorging. Ben tevreden.

In de middag besteld volgende dag alles in huis!

Wat een service!

snelle en correcte levering

Duidelijke side, goede levering.

Diffuser

Heel mooi en steen . Jammer dat er nog altijd plastic gebruikt word. Dank u. Patricia.

Zoals altijd meer dan goed

Super mooie diffusers binnengekregen. En de gratis sinaasappel olie ruikt geweldig. Bedankt weer Chi!

Keurig verzorgd en goed verpakt

Snelle levering en keurig verpakt.

Fijne producten die snel geleverd worden en ook keurig verpakt zijn.

Bestelling snel ontvangen

Ik heb een cursus en Startpakket besteld en de volgende dag al ontvangen. Ziet er goed uit. Alles is goed verpakt, zodat het niet beschadigd onderweg.

Goede snelle service en fijne produkten

Besteld en binnen twee dagen bezorgd. Daarbij zijn het fijne produkten. Onze hond werd helemaal rustig van de mandarijnolie.

Mooie en eerlijke producten.

Etherische oliën gekocht. Fijne geuren van pure kwaliteit!

prima, goede produkten, klantvriendelijk

ik ben zeer tevreden, zie boven

Heel goed.

Ik heb prima ervaring met bestelling en levering.

Mooie producten maar levering is slecht

Mooie producten maar levering is slecht Wederom niet bezorgd terwijl ik gewoon thuis was

Goed product en service. Dank u wel

Goede communicatie

Ik werd netjes gebeld dat mijn product wat later geleverd zou worden dan op de site stond. Uiteindelijk kwam het product (maar) 3 dagen later.

Geweldig.

Als ik de Diffuser aan zet met chi davos air komt er een heerlijke frisse en ontspannende geur in de kamer,mijn echtgenoot vind het zelfs een fijn gevoel geven. Zelf ontspan ik ook van,een druppeltje lavendel olie op mijn kussen en het geeft een heerlijke ontspannen nacht.

Koele Mei 42

4816JD Breda