mooie verdamper

mooie verdamper bedankt

Snelle levering!

Ik heb de producten nog niet gebruikt, maar ben zeer tevreden over de snelle leverIng.

Perfecte levering

Goede producten en snelle levering

Snelle levering .. fijne producten

Prima olie, voor een vriendelijke prijs

Voor de eerste keer hier olie besteld, omdat het behoorlijk veel geld scheelde met de olie die ik altijd had. Ik gebruik het geneeskundig. Ook deze olie is zuiver en soms biologisch. Vind ik belangrijk. Geen chemische toevoeging. Ben over wat ik tot nu toe geprobeerd heb, zeer tevreden. Ook mijn vraag, die ik per bericht gesteld heb, werd keurig en snel beantwoord. U hebt er een nieuwe klant bij :-)

'Na de Beet' roller werkt fantastisch, blij mee! Ook zeer snelle levering.

Fijne producten, snelle levering. Bij een bestelling miste ik een product wat wel besteld was. Telefonisch contact gehad en het zou uitgezocht worden. Daarna mail gehad of het eventueel tussen al het verpakkingsmateriaal of tussen een flap van de doos zou kunnen zitten. Toen ik aangaf dat dat niet het geval was, werd het product meteen nogmaals opgestuurd. Heel blij met deze goede service.

In 1 woord heerlijk

Sinds ik mijn producten heb binnen gekregen en ben gaan gebruiken is mijn huid heel blij. De oliereiniging voelt heerlijk, de sensitiefolie en de anti-agingolie wissel ik af en de rozenspray is een frissen aanvulling... Ik heb een erg gevoelige droge huid en reageer heel erg op geuren maar dit gaat geweldig. De milieuvriendelijke verpakking waardeer ik ook heel erg.

Ik heb allen maar positieve ervaringen met Chi

Altijd leuke shop & thema dagen. Vriendelijk mensen en goed service. Wat wil je nog meer.

Goede service, verpakkingsmateriaal fijn recyclebaar. Inhoud is altijd keurig in orde.

Op vragen over de producten via de mail krijg ik altijd een snelle reactie en dat is fijn. Altijd keurig te woord gestaan en dan blijf ik een tevreden klant.

Fijne productlijn en prettige service. duidelijke uitleg van de producten.

Net een diffuser besteld waarvan ik vond dat hij wat meer protected aangeleverd had kunnen worden. De glazen stolp kon vrij in de doos bewegen en had kunnen breken.

Fijne producten

Blij met de oliën die ik besteld heb. Blij met de rectie van Chi Natural Life dat hun verpakkingsmateriaal zeer duurzaam is en geen plastic bevat. Het is 100% biologisch afbreekbaar, gemaakt van mais. Top!

Optijd

Ik heb niet veel hervaring. Ik heb twee boeken nodig voor mij studie. Die werden optijd gekomen.

ik ben heel tervreden

ik ben zeer tevreden van de producten , ook mooi verpakt en snel geleverd , enkel maar positieve punten , doe zo verder , veel succes hartelijke groet , Marleen

Mooie producten en vlotte levering

Mooie producten voor mijn salon en vlotte levering

Super bedrijf

Niet alleen het bedrijf maar ook de fijne mensen die daar werken! Waar vind je dat nog?

bestellingen altijd perfect

Persoonlijke benadering en aandacht voor de vragen

Goede kwaliteit

Snel de heerlijkste spullen in huis

Top bedrijf!!

Mooie producten, snelle levering, goede service en vriendelijke mensen!! Aanrader!!

Heel tevreden

Producten zijn van goede kwaliteit en snelle levering

Zoals altijd heel tevreden over de service en de producten

Altijd een snelle service en juiste levering van de producten.

Prima, heel netjes en snelle aflevering

Koele Mei 42

4816JD Breda