Zeer goede oliën,,en met een druppelaar bij,,echt klasse,,,, Ruiken ook zeer goed en geen synthetiesch gedoe,,, Zeer goed ruikend alle ..

Frisse geur

Nate luchtjes verdwijnen snel

Snelle levering en de producten van chi zijn fantastisch.

perfecte levering en een leuk cadeautje erbij!

Weer terug in etherische olie gebruik na jaren niets meer mee gedaan te hebben en de kwaliteit van Chi is nog steeds top en voor een goede prijs. Een gratis inhaler en lippenbalsem gekregen als cadeau ook nog! Bestel zeker vaker!

Fijne site met goede en volledige informatie en ruime keuze

Fijne site met goede en volledige informatie en ruime keuze. Ook de levering volgt snel en vlot.

Goed advies

Prettige communicatie en zeer uitgebreide uitleg bij een vraag. Direct producten besteld en die zijn weer zeer snel en op tijd geleverd. TOP!

Bij chi altijd een snelle en verzorgen levering. Goed verpakt en duidelijke webshop. Groeten Marit

Geweldig!

Ik heb al meerdere keren bij Chi besteld. De bestellingen worden altijd op tijd geleverd, zijn netjes verpakt en de producten zijn geweldig.

Goed!

Mijn ervaring is dat producten altijd op voorraad zijn en snel worden geleverd! Enigst minpuntje vind ik dat je het zelf niet meer af kan halen of het moet op afspraak gaan, vroeger kon je bestellen, er waren speciale openingstijden waar je zonder afspraak binnen kon lopen.

Heerlijke producten en snelle levering

Een paar jaar geleden kocht ik uit nieuwsgierigheid een flesje Davos olie en ik was meteen verkocht. Sindsdien ben ik meer producten van Chi gaan bestellen en dat zal ik blijven doen. Van olie tot geurbrander en rozenwater, allemaal even fijne producten van goede kwaliteit. Ik ben bovendien zeer te spreken over de bezorgdienst!

Prettige samenwerking

Altijd keurig de bestelling

gewoon betrouwbaar goed

Mooie producten van goed kwaliteit

heerlijke geur

zeer tevreden...

Mooie producten van Chi. Ben er erg tevreden over. het hele concept is gewoon goed!!

leuke en duidelijke website! snelle service!

ik was opzoek naar een natuurlijke manier om mijn concentratie te verbeteren, dankzij alle tips, bach bloesem druppels & de concentratie spray merk ik na vier dagen al verschil!

Goede en eerlijk producten. Snelle levering!

Ik vind het fijne en eerlijke producten. Alles steeds snel en in goede staat ontvangen. Communicatie is goed en duidelijk.

Snel

Ben fan van de producten van chi

Fantastische service!

Bij de levering was de verpakking helemaal stuk. Ik heb dit gemeld bij het koerierbedrijf en bij Chi. Enkel van Chi kreeg ik vrijwel onmiddellijk een antwoord en een compensatie. ( Wat eigenlijk niet de bedoeling was, omdat de fout bij de koeriersdiensten lag)

Geweldig snelle en correcte levering!

Prima perfect!

Heerlijke producten, snelle levering!

Fijne, natuurlijke producten. Duidelijke website met veel informatie over de producten. Snel besteld en geleverd. Ik ben al jaren een zeer tevreden gebruiker van de Chi producten!

Prettig

Fijn en goed zijn de artikelen die ik ontvangen heb.

Zeer positieve ervaring

Topproducten en snelle levering. Bedankt.

Snelle levering en ruim assortiment

Snelle levering met een leuk cadeautje.

Het is mijn eerste keer dat ik een bestelling plaatste. De levering was veilig verpakt en er zat een leuk cadeautje bij. Ik ben een tevreden klant.

Prettig geregeld

Olie zijn duur maar in de winkel krijg je er geen verrassing bij

Koele Mei 42

4816JD Breda