Super fijne producten

Kleine difuser is heel fijn. En weer heerlijke olieen gekocht, zoals Davos

Bestelling goed ontvangen

Mijn bestelling heb ik goed ontvangen. Wel heel jammer dat een flacon met 30 cc inhoud en een inhaler met een flaconnetje van 10 cc, verzonden was in een doos met heel veel piepschuim bolletjes.

Zoals altijd alles perfect!

Mooie producten die ook snel ‘groen’ geleverd worden!

Het is heerlijk om de producten van Chi te gebruiken!! In mijn eigen samengestelde massageolie, de ‘kant en klare’ olie in de diffusers, de eigen samenstellingen in de diffusers, om huidproducten te maken of aan te vullen, oneindig… Wanneer je besteld heb je de producten daarna snel geleverd, ook erg fijn. Bestellen is grabbelen als een kind in een snoepdoos:)

levering was snel en gewenste bestelling

essentiële olie gaf het gewenste resultaat.

heerlijke geur

lavendelolie, rozemarijnolie en de sandelhout olie ruiken echt heerlijk en heel goede kwaliteit Rozenhydrolaat ruikt heerlijk en mooie kwaliteit, maar op mijn gezicht krijg ik fijne schilfertjes als ik het gebruik, het lijkt wat uit te drogen op een of andere manier. Of het past niet goed bij mijn huid, dat zou ook kunnen. Het is wel ook koud weer nu, Misschien is het meer passend in de zomer

Snelle levering en heerlijke geur

Heerlijke olie, ruikt goed en fijne ingrediënten

Super bedrijf met geweldige producten ;)

Kwaliteits producten, snel geleverd

Voor het eerst essentiele-olie van Chi besteld. Ik gebruik ze in een verdamper. Dit zijn de eerste oliën waar ik echt maar een paar druppels hoef toe te voegen en langdurig de geur ruik. Zeer tevreden!

Top producten

Top product , maar de leveringen mogen vlotter verlopen , mijn mening duren deze te lang .

Prima !!!

Producten zijn altijd op f te ijs verstuurd. Keurige verpakking. Ben altijd heel tevreden over dit bedrijf. Zijn erg hulpvaardig . Heel tevreden klant.

Geweldig.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Producten worden zorgvuldig ingepakt. Snelle levering.

Prima!!

Was goed ingepakt!

Producten in orde, minpunten te veel plastic bij verpakking

De producten en de gemengde producten zijn dik in orde. Er moet wel flink gedruppeld worden op het blokje om de dag. Het enige wat mij persoonlijk stoort, is het gebruik van plastic bij het verzenden. Als dat beter wordt kan de score ruim omhoog.

Vlot en netjes afgehandeld. Ik had het pakje heel snel al in huis.

Helemaal blij met de Chi producten

Nette en snelle levering, en gewoon hele fijne producten! Stiekem vind ik het wel jammer dat ik net te laat was voor de weekend aanbieding en ik na een mailtje te hebben gezonden (best een mooie bestelling geplaatst) er geen gratis flesje bij kreeg maar dat is dan ook wel weer begrijpelijk.

slecht

pakketje niet ontvangen nog informatie omtrent verzending ontvangen

fantastische service

Ik ontving de spullen van Chi nog voordat ik überhaupt een mailtje had ontvangen dat het er aan kwam. Was zeer verrast :)

Uitstekende service

Zoals altijd zijn de producten netjes afgeleverd

Slecht

Ik heb mijn bestelling na een week nog niet ontvangen. Zelf geen bevestiging wanneer ze zouden langskomen. Vreselijk en toch al betaald!

Goede service; snelle verzending; goede producten.

Super goeie producten en perfecte service

Product heel fijn

Over de producten van Chi ben ik zeer tevreden. Recentelijk heb ik de jojoba olie gekocht. Deze is zeer fijn voor mijn zeer droge, gevoelige huid. Ook ideaal om er etherische oliën aan toe te voegen. Ook is de bezorging zeer op tijd.

Snelle en goede levering. Fijne producten en een leuk kaartje erbij. Blij met de spullen!

Toppie

Voor alsnog zijn mijn bestellingen altijd correct en op tijd geleverd.

Koele Mei 42

4816JD Breda