Makkelijk besteld en snel en veilig geleverd.

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en alles goed verpakt. Leuke attentie erbij was een verrassing!

Chi maakte de fout van de postbezorger helemaal goed. Iets wat de postbedrijf had moeten doen

Pakket is goed geleverd.

Vlotte service van kwaliteits olie en benodigdheden. Top.

altijd geweldig

zolang ik bestellingen plaats bij Chi verloopt het altijd prima en snel

Chi producten zijn altijd uitstekend

Deze keer een massage-olie gekocht van de soort "Back & Arm". Ook deze keer weer helemaal happy mee.

zoals altijd snel en goed

Bestellen gaat gemakkelijk, de olie wordt goed verpakt en heel snel bezorgd.

Solide bedrijf en aandachtsvolle service

Solide bedrijf en service

Super product

Snel geleverd en super product rozen water is echt top, ik ga zeker nog producten kopen en aanbevolen aan anderen

Uitstekende produkten met snelle levering

De levering gebeurde stipt en correct.

Anderzijds had ik een korting code en kon die niet inbrengen voor mijn bestelling waardoor ik teleurgesteld was.

Prettig bedrijf!

Een fijn bedrijf. Als je een vraag hebt wordt deze binnen een dag beantwoord. Goede service!

Heerlijke geuren

Supersnelle levering!

Ik bestel vaak producten bij Chi en ben elke keer verrast door de snelle levering. Heel fijn!

heel snel en vriendelijk

heel snel en vriendelijk

zeer correct

geen comentaar

Prima oliën, snelle levering en goede klantenservice

Ik ben tevreden met de oliën van Chi. De levering was erg snel. Als verrassing zat er bij mijn order ook nog een klein cadeautje! Het enige minpuntje is dat ik een paar oliën miste in de webshop, zoals vanille, clary sage, frangipani en bijvoet.

Zoals altijd zeer tevreden!

Ben zoals altijd zeer tevreden van de producten en de levering.

Fijne verdamper

Een tijdje terug heb ik de E-stone diffuser gekocht. Ik vind 'm heel fijn in gebruik. Enige verbeterpunt wat ik ervoor heb is een stekker met USB. Dan zou je 'm ook ergens kunnen gebruiken waar geen stopcontact zit op een powerbank.

Zeer prettig

Mijn bestelde productenwerden snel en veilig Verzonden

Fijne producten, goede service

Fijne producten die ik steeds weer gebruik en ook cadeau doe aan anderen.

Fijne en goede ervaring

Heel makkelijk om bij jullie te bestellen. Misschien kleine opmerking: Als een particulier voor paar honderd euro besteld een kleine attentie of gratis product of een korting voor volgende bestelling. Verder heel fijn om bij jullie te kopen

Mooie heerlijke natuurlijke producten top product.

Koele Mei 42

4816JD Breda