Weer geweldig

Altijd goed: snelle levering, goede kwaliteit een aantrekkelijke prijs. Ik ben fan! Ditmaal weer verschillende oliën besteld en zout voor het voetenbadje.

Bestelling goed geleverd

Bestelling snel en goed geleverd

Altijd een feestje om een bestellen uit te pakken.

Iedere keer weer een prettige ervaring met Chi. Bestellen op de site is zeer overzichtelijk en de bestelling is snel in huis. Ik word er altijd weer blij van.

Alles wat netjes en levering was ook snel

Leuk dat je bij je bestelling nog een klein cadeautje krijgt

Heerlijke producten en goede service!

Mooie producten

Snel geleverd, betrouwbaar merk.

slechte service

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. De retourkosten is heel hoog. Na 21 dagen heb ik nog steeds geen geld ontvangen.

Snelle bezorging

Bestelling was de volgende dag in huis. De wierook ruikt heerlijk.

Goed product

Lip balm gebruik ik voor ik de deur uit ga. Neusgaten en lippen. Geweldig.....een week niet gebruikt, meteen verkouden. Maar de verpakking die is wat minder. 4 stuks hadden in n bubbeltjes enveloppe gekunt...door de brievenbus. Nu een doos van 20 bij 30 cm....belachelijk

Snelle levering, fijne olie

Sneller leveren kon niet! De olie ruikt heel fijn en het pipetje is handig met doseren.

Snelle levering, fijne spullen

Bestelling snel in huis, goed verpakt. Etherische olie, massage olie en airspray besteld: goede, fijne spullen.

Heel fijn. Mooie producten en een snelle en goede service!

Een goede ervaring om hier te kopen. Vertrouwd en hele fijne producten.

altijd weer 100 % okee !

Van alle aroma therapie bedrijven/ leveranciers blijft Chi voor mij de meest betrouwbare leverancier. Ik heb wel eens elders besteld, maar mis dan toch de zuiverheid van de beste olie ( e.o., basis olie )

Altijd Topservice !

Elke keer als ik contact heb met CHI Natural Life wordt ik zorgvuldig en professioneel geholpen. Bij elke vraag wordt altijd 100% met de klant meegedacht voor een oplossing. Heel erg tevreden over de service & klantvriendelijkheid.

Jammer dat ik een week na de bestelling doorkrijg dat ik spaarpunten heb die binnenkort verlopen. Had ze graag ingezet bij mijn bestelling

Zeer snelle en nette bezorging. Superblij met mijn nieuwe diffuser

Heerlijke geuren goed verpakt wat afbreekbaar is.

Snel geleverd en keurig verpakt. Ik ga ook de scholing online volgen.

Altijd netjes verzorgd en snel

Zoals altijd was mijn bestelling er weer snel en netjes verzorgd. Tis altijd een feestje wanneer het pakketje komt.

Prima verpakt

Verkoopprijzen vermelden in de factuur zou handig zijn

Eerste mailcontact

In mail vertelde ik dat de aroma diffuser het niet meer deed (ik wist niet dat t vervangbare deeltje 'membraan' heet) en vroeg om platte cell batterij voor in het apparaat, te openen met de specifieke sleutel. Werd mij verteld dat ik voor de batterij van de afstandsbediening naar de bouwmarkt moest en Chi het niet kon leveren. Ik had al eerder een 'membraan' met sleutel besteld dus vond het een raar, onvriendelijk antwoord. Eerder heb ik goede ervaringen met Chi, dus hopelijk was dit eenmalig.

Naar ophaalpunt gegaan. Top vriendelijk

Gewoon goed en snel

Alles goed en snel gecommuniceerd

Prima klantenservice

Er ging wat fout met DPD bezorger Klantenservice heeft t prima en snel opgelost en heb zelfs n exemplaar gratis gekregen

Slecht

Ik heb een airspray ontvangen waar het dopje niet goed opgedraaid zat, hierdoor was de airspray al leeg gelopen. Heb een bericht gestuurd naar de klantenservice van Chi en ze stuurden een nieuwe airspray voor me op. Super afgehandeld! Bedankt!

Koele Mei 42

4816JD Breda