Prima producten en uitleg!

Gewoon heel goed

☺️

Bestelling online geplaatst en binnen enkele dagen bezorgd. Ik had een cadeaubon gekregen en met een kleine bijbetaling heb ik twee mooie producten thuis gestuurd gekregen.

Snelle afhandeling, fijne producten

Het bestellen is eenvoudig, de oliën verrukkelijk. 1 minpuntje is dat ik de rekening meer gespecificeerd zou willen hebben. Bestellen onder de 50 euro zou ook fijn zijn. Verder erg tevreden.

Levering olie

Verzendwijze is via dpd. Pakket na een week nog niet binnen en kreeg ook geen update meer. Gebeld met klantenservice van Chi. Ontzettend goed geholpen en gelukkig de volgende dag het bestelde in huis! Alles heel ook, dus erg blij! Olie is heerlijk. Ben erg blij met de pipet op/in het flesje! Bedankt voor de goede service!

Het enige wat ik jammer vind, is dat de doos zo groot is, ook als je maar een paar oliën bestelt. Verder snelle levering met duurzaam vulmateriaal. Een andere suggestie die ik nog heb: bij de oliën zitten alleen pipetjes en geen druppelaar die je in het flesje kunt doen. Als je de flesjes in de koelkast bewaart, is een druppelaar een prima alternatief voor een pipetje en het zorgt ervoor dat je niet alle pipetjes en flesjes bij elkaar hoeft te bewaren.

Interessant boekje maar jammer dat het in zo’n grote doos verstuurd wordt.

Producten zijn 10sterren/verpakking 6sterren

*Ik ben heel blij met de producten, ik geef les bij Kicozo /Aromazorgzuster en benoem Chi altijd *Ik ben zeer tevreden over de snelheid van afhandelen van een bestelling. *Ik ben zeer tevreden over het contact met Medewerkers van Chi. *Ik ben minder blij met de verpakking, kleine producten worden verpakt in te grote dozen, daar zou naar gekeken kunnen worden, ondanks dat het verpakkingsmateriaal in de gftbak mag. Groetjes Marion Beek

Fijne produkten

Fijne produkten, snelle en netjes verzorgde levering. Alleen heel jammer dat de hydrofiele produkten al zolang niet leverbaar zijn

Super kwaliteit en snel geleverd

Mooie producten. Blij met mijn aankoop. Steeds weer.

Fijne communicatie en goede service nadat ik mijn pakket niet had ontvangen. Er is actie op ondernomen waardoor ik mijn pakketje alsnog snel in huis had. Producten zien er goed uit, nog niet echt gebruikt, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

Zeer positief

Producten besteld en de dag erna al bezorgd. Overzichtelijke web-site. Dus alleen maar lof. Groetjes José Beursgens

Top service - verzending

Ik had perongeluk het verkeerde huisnummer ingevuld en na een mailtje werd dit meteen aangepast! Zo fijn! Producten waren snel geleverd.

Super Firma

Na zo vele jaren klant te zijn nog steeds tevreden over alles. En vooral een super team. Dank je wel

Boekje prima, verzending slecht.

Waarom wordt zo'n dun boekje in een kartonnen doos verstuurd waar nog mega veel opvul (plastic) materiaal bij moet komen??? Dat past niet bij Chi. Dus doe daar iets aan!!!

Fijne producten snel geleverd

De producten van chi zijn snel geleverd in een niet te overdreven grote verpakking met bio afbreekbare vulling. Hele fijne kwalitatieve producten, altijd geleverd met wat extra info zoals nu een mini cursus over aromatherapie.

Snelle levering en inhoud goed beschermd tegen breuk.

Geweldige producten en een zeer goede service. De website is duidelijk en vragen worden snel en professioneel beantwoord.

Vlotte nette bezorging

Tevreden met mijn bestelling

Bestellling snel ontvangen, was in orde. Wel was de doos bijna geopend aan de onderzijde. Dit met chi besproken en is netjes afgehandeld. Dus wat mij betreft GOED.

Genieten

Producten zijn top! Heerlijke geuren

Zeer goed!

Overzichtelijke website met een ruim aanbod. Bestelde producten zijn zorgvuldig ingepakt. Snelle levering.

super tevreden

zoals altijd weer keurig op tijd bezorgd ,en hele goece producten

Heel tevreden van de spier olie davos Ook andere producten zijn goed

Snelle levering, hele fijne producten

Ik werk al lang met Chi, het zijn erg fijne, natuurlijke producten. Fijn dat je ook veel keuze hebt in de producten

Erg blij met deze merk

Snel geleverd en goed spul!

Koele Mei 42

4816JD Breda