Overzichtelijke site, prima producten en omschrijvingen. Snel geleverd.

Prachtige olien

Prachtige olien, met name heel blij met de Sandelhout olie. Ook fijn dat Chi zo uitgebreid en zorgvuldig informatie geeft over hun producten en het gebruik van essentiele olie

Eerste keer was een positieve ervaring

Eerste ik keer was positief dus ik durf wel vaker bij. Jullie te bestellen. Gevaar van online bestellen in onze huidige tijd is gewoon dat er winkels zijn die zelf hun reviews schrijven. Mocht ik wat nodig hebben dan bestel ik zeker bij jullie. Snelle levering en bestelling was keurig ingepakt. De service kan ik verder niks over zeggen. Maar ik denk dat jullie professioneel zijn om alles netjes op te lossen.

Super fijn bedrijf met erg goede kwaliteit producten, koop er graag.

Heel goed product

Ik heb crème gemaakt met bijenwas..Die bijenwas is heel goed. Ben erg tevreden.

the experience was good. only the package is way too large, too much waste of carton and inside materials. this needs to be considered, especially for eco brands. thank you.

Super fijn!

De bestelling komt heel netjes aangeleverd en zeker op tijd! Super fijn! Geen klagen.

Uitstekende producten en altijd top service!

Ik ben niet anders gewend dan een uitstekende afhandeling van al mijn bestellingen in alle opzichte. Alle medewerkers zijn oprecht vriendelijk en goed geschoold. Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf en de mensen er achter!

Prima site om op te kunnen bestellen en producten worden razend snel bezorgd.

Goed krachtig spul, werd ik blij van

Heerlijke massageolie en andere hulpmiddelen. Jammer dat de rozenolie zó duur is. Wel heel goed.

Netjes ontvangen mooi verpakt .snelle service

Geweldige meedenkende organisatie

Probleemloos hebben ze mijn bestelling omgezet. Erg mooi pakket en leuke cursus hoge waarde! Jammer dat ik een week moet wachten om het tweede deel van de cursus te volgen. Ben stiekem al aan de slag gegaan zonder de cursus informatie. De komende weken kom ik erachter of ik het goed heb gedaan.

fantastisch

Chi-balsem, ik gebruik het op armen e/o benen de geur is heerlijk en het helpt waarvoor ik het ook gebruikt. Ik raad het dan ook iedereen aan.

Prima producten. Snelle levering. Goede en milieuvriendelijke verpakking.

Fijne massageoliën

Als massagetherapeut werk ik graag met de allerbeste massageolie voor mijn cliënten. Deze heb ik nu gevonden in de Aromassage oliën van Chi. Van Lavender, naar Fun Flowers, of naar Back & Arm, ze zijn allemaal erg prettig in gebruik, ruiken lekker, en m’n cliënten zijn ook erg happy daardoor! Mijn favoriet? Heel verrassend de Citrus Fun van Aromassage. Lekker fris en opvrolijkend! Héérlijk! Daar wordt je écht blij van!

Altijd snelle en correcte levering

Mijn ervaring is Top wat Chi betreft. Altijd correct en vriendelijk geholpen. En de producten zijn van zeer goede kwaliteit

super

Bestelling is geleverd en was mooi op tijd. De aankoop was goed verpakt en het apparaat werkte perfect. Ik ben er erg blij mee.

Altijd goed!

Wederom is mijn bestelling volgens verwachting geleverd met de gebruikelijke topproducten van Chi. Ik had niet anders verwacht :)

Zoals altijd heel goed!

Fijne producten en goede prijs/kwaliteit verhouding

altijd weer een feestje

ik verheug me altijd op het krijgen van de producten, om ze dan te gaan gebruiken. Heerlijk!!!

Uistekend kwaliteit

Hoge staande producten en innovatieve

Perfect en op tijd geleverd. Het product is volledig hetgeen ik hoopte.

Zoals altijd fantastisch

Het bestellen is eenvoudig. Zoekfunctie helder en duidelijk. En zodra het besteld is, is het wachten op je bestelling die snel geleverd wordt. Het witte doosje met het chi plakband heb ik meestal binnen 3 werkdagen in mijn handen. Topservice

Mooie producten van een bedrijf waar je de passie nog in ziet. Heb zin om er mee te gaan werken in onze Salon.

Koele Mei 42

4816JD Breda