fantastisch

Chi-balsem, ik gebruik het op armen e/o benen de geur is heerlijk en het helpt waarvoor ik het ook gebruikt. Ik raad het dan ook iedereen aan.

Prima producten. Snelle levering. Goede en milieuvriendelijke verpakking.

Fijne massageoliën

Als massagetherapeut werk ik graag met de allerbeste massageolie voor mijn cliënten. Deze heb ik nu gevonden in de Aromassage oliën van Chi. Van Lavender, naar Fun Flowers, of naar Back & Arm, ze zijn allemaal erg prettig in gebruik, ruiken lekker, en m’n cliënten zijn ook erg happy daardoor! Mijn favoriet? Heel verrassend de Citrus Fun van Aromassage. Lekker fris en opvrolijkend! Héérlijk! Daar wordt je écht blij van!

Altijd snelle en correcte levering

Mijn ervaring is Top wat Chi betreft. Altijd correct en vriendelijk geholpen. En de producten zijn van zeer goede kwaliteit

super

Bestelling is geleverd en was mooi op tijd. De aankoop was goed verpakt en het apparaat werkte perfect. Ik ben er erg blij mee.

Altijd goed!

Wederom is mijn bestelling volgens verwachting geleverd met de gebruikelijke topproducten van Chi. Ik had niet anders verwacht :)

Zoals altijd heel goed!

Fijne producten en goede prijs/kwaliteit verhouding

altijd weer een feestje

ik verheug me altijd op het krijgen van de producten, om ze dan te gaan gebruiken. Heerlijk!!!

Uistekend kwaliteit

Hoge staande producten en innovatieve

Perfect en op tijd geleverd. Het product is volledig hetgeen ik hoopte.

Zoals altijd fantastisch

Het bestellen is eenvoudig. Zoekfunctie helder en duidelijk. En zodra het besteld is, is het wachten op je bestelling die snel geleverd wordt. Het witte doosje met het chi plakband heb ik meestal binnen 3 werkdagen in mijn handen. Topservice

Mooie producten van een bedrijf waar je de passie nog in ziet. Heb zin om er mee te gaan werken in onze Salon.

Altijd blij als de bestelling binnen komt

Bestellingen gaan altijd snel, als je nog iets wilt vragen super snelle en vriendelijke reactie . Pure producten , pure mensen echt een fijn bedrijf om mee samen te werken , tenminste niet zo een massaal bedrijf waar je een nummer bent.

Heerlijke geur.

Heerlijke geur. Ontspant.

Netjes geleverd

Gerust hart met de bestelling..

Goeie producten snelle levering

Ben heel blij met de gezichtsverzorging, de massage olie en de etherische oliën. Kortom heel tevreden.

Fijne producten

Al jarenlang fan van 100% biologische huidverzorgingsproducten.

tevreden

altijd een feestje om mijn bestelling binnen te krijgen !

Ik blijf heel blij met Chi....

.....zelfs als ik stunt met facturen, die ik niet goed heb opgeslagen, blijkt ook de service perfect te zijn....Chi beveel ik altijd aan....

super producten

Heel fijn dat er ook veel biologische producten te koop zijn

Snel geleverd en netjes verpakt!

xxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Prachtige producten, snelle levering.

Snel en goed antwoord op mijn vraag + snelle levering product

Zie hierboven

Koele Mei 42