Altijd netjes en snel

De bestellingen worden altijd netjes en snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle en goede service! Geweldige producten!

Perfecte levering

Snel en efficient afgehandeld met een snelle levering.

Geweldig!

Lekkere biologische geurtjes voor de diffuser. Tea tree is een fijn product, helpt bij koortslip perfect. Helpt ook bij insecten beten. De lipbalsem is eveneens aan te bevelen. Top producten!

Dank!

Dank voor het cadeautje en de olies!

D

Z Super kwaliteit en snelle levering

Fijne olie voor mij en mijn gezin

Heerlijke olie, om te gebruiken, in verdamper, op steentje, of in de inhalator.

Snelle levering en goed verpakt

Heel goed!

Snelle en duidelijke service.

Fijne spullen, goede snelle service

Bedoel regelmatig, snelle service.

Dit is echt HUIDVERBETERING !

Ik gebruik de Superskin anti aging oil nu een paar mnd en merkte direct verschil. Van andere ( luxe) merken moest ik wel meerdere keren per dag smeren omdat mijn gezicht telkens weer droog aanvoelde. MAAR deze olie maakt het verschil! 1 x aanbrengen en je huid voelt de hele dag zacht en ziet er stralend uit ! Zonder vet of plakkerig aan te voelen . IK ben er dus heel blij mee . ( ik gebruik het in combinatie met de Superskin cleansing oil dus super leuk dat jullie dit als " combi deal " verkopen .

Vriendelijk en duidelijk.

Goed en snel bereikbaar aan de telefoon.

Rozenwater is erg fijn

Het ruikt heerlijk! Ik gebruik het rozenwater (hydrolaat) na het reinigen van mijn gezicht als verfrissende tonic, erg fijn. Het kostte mij alleen erg veel moeite om het afsluitende plastic dopje uit het flesje te krijgen. Na lang pielen lukte het uiteindelijk. Dat zou misschien anders kunnen.

Goede ervaring

Alles in goede orde ontvangen. Duidelijke omschrijving. Heel fijne oliën Snel geleverd.

Heel fijne producten

Kwalitatieve producten

klantvriendelijk, vrij snel en keurig verpakte levering

Had om een schatting vd levertijd gevraagd per mail, kreeg het idee dat Chi extra haar best had gedaan om de bestemming ASAP op mijn adres te krijgen. Dank hiervoor!

Goede producten, ben ik heel blij mee

Hele fijne producten

Chi Natural Life heeft hele fijne producten.

Prima !

Prima geregeld. Bestelling keurig en op tijd ontvangen.

Altijd super producten en service

Zowel de producten als de service zijn top.

Heel fijne producten. Dit keer geleverd met een kado! Leuk!

Heel fijne producten. Dit keer geleverd met een fijn kado! Heel leuk!

Heel snel geleverd en de producten zijn uitstekend

Ben zeer tevreden met de de producten die heb ik besteld, snel geleverd en de producten zijn uitstekend

Koele Mei 42

4816JD Breda