Fijne natuurlijke producten voor een goede prijs

fantasties

goed en eerlijk product

Alles zoals het beloofd is

Goede en vriendelijke service

Bij vragen een vriendelijke reactie. Goede producten.

Prima,fijne geuren

Alles prima aangekomen

Heel tevreden

De Inhaler is van goede kwaliteit. Jammer is alleen dat de Aroma Inhaler staafje per stuk in plastic zitten verpakt. Een klein papieren envelopje hadt beter geweest.

De verdamper is mooi en doet het goed.

De bestelling was goed verzorgd.

Nette verpakking en levering.

De bestelde producten netjes ontvangen.

Heel fijn

Goed en met zorg verpakt en snel verstuurd

Prachtig en zuiver product

Ik ben dol op de zuivere olien van Chi. Vooral de Davos is mijn favoriet. Enig nadeel (vandaar 4 ipv 5 sterren) is dat je vrij veel nodig hebt om de geur goed te ruiken. En dan is zo'n klein flesje snel op. Maar ik ben fan!

Wat een rijkdom!

Al jaren bekend met Chi en nu als massagetherapeut en schoonheidsspecialiste mijn eigen bestellingen gedaan. De kwaliteit van de producten en de manier van verpakken ligt altijd hoog en de levering is snel. Zoals altijd enorm tevreden! En wat een rijkdom als alles weer in huis is.

Fast and correct service

Like last time, the service was fast and correct. It is only a little strange sometimes trying to figure out when the Deutsche Paket Dienst DPD will actually deliver. So far the past 3 deliveries have been a day earlier than what was given in their emails, and we just "happened" to be home to receive. I guess otherwise the package lands in front of our door.

alles tip top in orde

ben heel tevreden van de etherische sandelhout olie

Wespen lijken te vluchten

Wespen zijn heel nuttig maar ook heel vervelend wanneer de taak erop zit. De wespenmix van chi sprak mij aan en heb ik besteld. De bestelprocedure ging prima en het heeft er alle schijn van dat wespen de geur niet echt heel fijn vinden ( zelf vind ik de geur wel aangenaam). Dus ik ben heel tevreden

De bestelling snel in huis, zelfs met kadootje

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis en tot mijn verrassing zat er ook een nog een lippenbalsemstift als kadootje erbij.

Uitstekende service

Moor verpakt en een hele snelle levering

Gevaarlijk

Ik kocht een olie om wespen te verjaren... dit is ronduit gevaarlijk! onverantwoord dit te verkopen!

Altijd prima ervaring.

Snel goede servic

Snel service goede uitleg op de site en mooi aanbod om je verder te verdiepen in de etherische olie

Netjes verpakt, goede informatie toegevoegd en snel geleverd

Top producten en goede service

Top producten met de beloofde werking

Altijd heel tevreden

Ik word altijd blij van de producten van Chi. Ook de levering is snel.

Positief

Oke

goed product en informatieve website

Ik bestelde arnica olie. Deze werd snel geleverd en voldoet goed.

Koele Mei 42

4816JD Breda