Leerzaam

Zoals ik de docent Chi heb ervaren is grappig, down to earth, kundig, behulpzaam, brede kennis. De lesstof is theoretisch maar in de praktijk goed toepasbaar. Een fijne samenhang van beide.

Altijd snel en goed voor elkaar.

Bestellen is simpel, levering altijd snel, nooit geen gedoe! Ook nog eens hele fijne producten, ik ben al een hele tijd fan!

Vlotte levering, super degelijke verpakking en nog duurzaam ook.

super fijne en goede producten van Chi

Altijd een eerlijk en vertrouwd product

Prima verpakt en hele snelle levering.

Super service

Very satisfied with my purchase. Serious seller. Highly recommended

Uitstekende service

Altijd tevreden van de producten en de service

Professioneel, serieus, en allervriendelijkst.

Chi-medewerkers zijn volgens mij de leukste medewerkers van Nederland. Ik word altijd op een hele fjne, prettige manier geholpen. Constructief meedenkend; en met de juiste toon. Ik ben altijd weer blij na een telefonisch gesprek met een Chi-medewerker. Verder zijn mijn bestellingen altijd op tijd en goed ingepakt. Hartelijke groetjes, Helen

Eenvoudig en snel

Eenvoud en snelle leveringen.

Snelle verzending. Veel keus en goede producten.

Geweldig product en snelle levering

Lekker geurende olie en goede snelle levering. Ik ga hier nog vaker mijn producten kopen.

Zeer accuraat

Snel en volgens afspraak geleverd.

Zijn voor mij bekende producten. Jarenlange ervaring met verschillende samenstellingen. Ook de nieuwe producten geprobeerd! Bevallen goed! D. Inacio

Geen op of aanmerkingen ging zo als ik vind dat het hoort te gaan

Superfijne etherische oliën. Mooie producten waar je echt iets aan hebt. B.v de inhaler met Davosolie en de rozenspray, ga zonder de deur niet uit.

Fijne producten

Met respect voor de natuur

Correcte levering

Producten waren met zorg verpakt en werden snel geleverd.

Snel, goed, vriendelijk

Snelle verzending en goede en vriendelijke klantenservice Goede verpakking

Uitstekende producten en goede service

Ik koop al 30 jaar producten van Chi. De kwaliteit van essentiële oliën etc. is heel erg verschillend en moeilijk te beoordelen als consument. Chi stelt nooit teleur. Het bedrijf is met de tijd meegegaan, milieubewust en bestellen en thuis afleveren is heel gemakkelijk geworden. Ik ben nog steeds fan

Heel vlotte levering en bij de vragen die ik had heel vlug antwoord gekregen.Heel behulpzaam.Zeker een aanrader.

Goed verpakt en snel genoeg verzonden

Prachtige producten, super service

Chi heeft een groot aanbod van prachtige producten, de klantenservice is vriendelijk en zijn zeer snel met het oplossen van eventuele problemen.

natuurlijk uitstekend

De producten zijn altijd goed verpakt in een natuurlijk afbreekbaar materiaal. Dat vind ik er zo heerlijk aan. Niet alleen de oliën maar de hele verpakking is zo natuurgetrouw. Het ruikt ook heerlijk als je de doos openmaakt.

Kan er niks mooiers van maken ..

Koele Mei 42

4816JD Breda