Snel, fijne producten en nooit gedoe

Blij met de snel geleverde heerlijke producten. De afwikkeling van een bestelling verloopt altijd makkelijk en zeer snel. Fijn!

Heerlijk genieten

Door de heerlijke geuren die door het huis dwarrelen van Chi geeft een zeer ontspannend gevoel.

Soepel werkend en zuinig in gebruik.

Zeer tevreden.

Grote bestelling correct en snel geleverd. Leuke attentie ivv bloemzaadjes wordt zeer gewaardeerd.

Altijd ok

Altijd alles goed

Snelle levering en fijne producten

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Zeer professioneel, kundig en klantvriendelijk. Ik had een probleem met mijn bestelling. Dit is direct opgepakt en opgelost. Dank team Chi voor de topservice!

kwalitatief goed

natuurlijke producten van goede kwaliteit

Product prima,veel nodig voor port vrij verzenden

Producten zijn prima. Onder het mom van "wij zijn groothandel", pas portvrij bij 100 euro!! Is voor kleine zelfstandige pedicure nu niet echt klantvriendelijk.

Nét binnen , nog geen ervaring

Eerst gaan proberen. Website keurig en veel keus!

Fijn bedrijf!

Hele fijne natuurlijke producten. Fijne site om te bestellen en snelle levering!

Mooi product, snelle levering

Ik heb 3 geurstenen besteld en ben er blij mee!! Product zoals omschreven, netjes verpakt en snel bezorgd. Top!

klantgericht, deskundig advies en snelle levering

Ik had een bestelling geplaatst via de website waarbij ik extra vermeld had graag extra pipetjes te willen ontvangen. De dag erop werd ik teruggebeld over wat precies de vraag was. Hierin is goed meegedacht. Zelfs de 'vergeten producten' konden nog gewoon met dezelfde bestelling mee. Scheelt weer in de transportkosten. Dankjewel Chi.

De vertrouwde chi kwaliteit.

Ik ben al jaren bekend met chi producten en het blijft een prachtig merk. Ook perfect ingepakt en verzonden. TOP !!

Ik ben al geruime tijd klant bij Chi en altijd zeer tevreden. Wordt altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel geholpen. Je bent hier geen nummer zoals bij veel andere leveranciers.

Hele fijne natuurlijke producten

Goede snelle service en fijne natuurlijke producten

Fijne producten, snelle en nette levering!

Perfecte service

Fijne website met duidelijke ruime uitleg. En goede levering, goede service

Snelle en goede levering

Prima, tevreden

Geweldige service

Mooi product en snelle levering

Ik heb geursteentjes gekocht en daarbij een ontspannende geur. Fijn dat geuren zo'n positief aanvullend effect hebben !

producten en levering perfect.

Mooie producten en snel geleverd. Stoorde me alleen heel erg aan de enorme doos gevuld met twee doosjes producten en veel heel veel opvulmateriaal. Als jullie mooie natuurlijke producten verkopen verwacht je ook op milieu gebied de nodige aandacht voor de wijze van verzenden!!??

Tevreden

Mijn ervaring met Chi Natural Life is zeer positief. Veel keus in producten, regelmatig een actie. Prijzen zijn meer dan prettig

Goed!

Goed!

Super snelle levering met eex extraatje

Koele Mei 42

4816JD Breda