fijne producten

alleen jammer dat de bezorger t pakketje t.w.v 70 euro zo bij de voordeur achterliet bij mijn afwezigheid verder alleen maar goeds zelfs een kadotje bij mijn bestelling plus bio bloemenzaadjes netjes verzorgd en snelle levering chi krijgt van mij daarom een 10

Sympathiek bedrijf met fantastische producten

Chi producten gebruik ik al langer, naar volle tevredenheid. Bij mijn laatste bestelling (die zoals altijd snel geleverd werd) kreeg ik een olie cadeau, ook al was mijn bestelling geplaatst voordat de cadeau actie inging. Heel sympathiek van Chi, maar ik heb Chi eigenlijk ook nooit anders gekend dan sympathiek. En dan leveren ze ook nog zulke fijne zuivere producten. Gewoon 5 sterren dus voor Chi!

Fijn product, goede info

Etherische oliën zijn prachtige producten maar je moet wel weten wat je doet. Bij is de kennis aanwezig om je goed te informeren en je op een veilige manier van deze producten te laten genieten. Bovendien zijn de producten van goede kwaliteit, misschien wat duurder maar die prijs zeker waard.

Snelle levering van topproducten

Ik ben fan van de zuivere producten van Chi. Ze hebben mij en mijn gezin al op vele fronten ondersteund en zorgen voor heerlijke geuren in ons huis.

Vlotte levering en mooie producten

Vlotte levering en mooie producten. Altijd met zorg verpakt.

Goede service, heerlijke producten

Als schoonheidsspecialiste ben ik al bekend met etherische oliën en met de producten van Chi heb ik ê meer mogelijkheden bij.

Stevige doos met afbreekbare, naar chips ruikend vulsel, top!

Prachtige producten kwamen er uit tevoorschijn!!!

Goede snelle service

Altijd zeer correcte afhandeling en bezorging. Van dit mooie merk Chi

Ik koop al ruim 35 jaar Chi producten omdat ze zuiver zijn.

Goede service snelle leveringen en top kwaliteit bio eco producten

Al jaren klant van Chi. Als praktijk voor holistische Skincare, kan ik Chi ten zeerste aanbevelen. Toegankelijk en prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede scholingen, betaalbare gecertificeerde bio eco producten.

Bijzonder mooie producten! leuk & enthousiast team!

Ik word al blij als ik de producten bestel en nog gelukkiger als ik de doos open maak. Altijd netjes en verzorgd en nu zelf een zakje zaadjes kado. Het team helpt altijd mee met uitleg / informatie maar ook het nasturen van folders enz.

Top weer

Het is altijd een feestje om de bestelling uit te pakken die met zorg en aandacht is ingepakt en deze keer heel snel bij mij was. Heerlijke geuren komen naar boven als je de doos open maakt. Dan grabbelen om de producten te vinden in de maiscornuco's. Helemaal goed zo.

Vlotte zending, klimaat neutraal verpakt.

snelle bereikbaarheid en voelt wat client nodig heeft. Prima service/klantgericht!

Top ! Uitstekend

Mijn aroma Diffuser stoomde niet maar nu ik een nieuwe membraan heb besteld werkt deze weer als nieuw! Top service

snelle en zeer goede service

Het verpakkingsmateriaal mag wel iets minder. Dan is het overzichtelijker wat er in zit.

Super heerlijke geuren

Wat een zalige geuren, ook de bezorging was super vlot en heel goed verpakt. De flesjes worden geleverd met een pipet, heel fijn om te doseren.

Over het algemeen goed . Nu zit al een week te wachten op antwoord nadat er iets niet goed is gegaan

Via een cursus heb ik een kortingscode gekregen . Deze werkt niet bij mijn bestelling. Na telefonisch contact zou het nagevraagd worden en zou er contact met mij worden opgenomen. Tot nu toe nog niks gehoord

Practig.

Mijn vrouw is erg blij.Ik deel onze tevredenheid öp mijn instagram account.

De levering was kwaliteit.

Ik kreeg de bestelde goederen op tijd en in een goede verpakking aangeleverd.

Snelle levering, zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit

Na bestelling werd het de volgende dag al bezorgd. Er ging iets mis maar dat werd ruimhartig opgelost door de zeer vriendelijke klantenservice. Goede kwaliteit olie.

Heerlijk

Het geeft mij en mijn gasten ontspannen gevoel, rust, werkt ook positief op de ademhaling.

altijd weer bijzonder goed

met de producten van Chi begin je de dag goed en je eindigt er happy mee

Bestellingen zijn altijd snel en volledig . Bij een vraag wordt er snel en vriendelijk geantwoord. Echt fijn bedrijf om bij te bestellen. Verpakking vind ik wel wat veel maar dat zal waarschijnlijk moeten want alles is altijd heel bij chi . Ik ben altijd blij als alles binnen komt.

Koele Mei 42

4816JD Breda