Geweldig!

Snel verzonden en heerlijk om te gebruiken.

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering.

Snelle levering. Goede website, makkelijk te bestellen. Goede voorraad

Correct

Boek was heel goed verpakt voor verzending. Heel vriendelijke bezorger. Heel correct verlopen. Vlotte en vlugge reactie op mail.

Heel goede producten.

Gebruik de gezichtspoducten en de oliën. Heel tevreden. Snelle bezorging.

Snel en 100% correct, solide verpakking. Top

Snel en 100% correct, solide verpakking. Top

snel en goed geregeld, gezichtsolie is perfect

bestel al derde keer gezichtsolie bij Chi, elke keer ben heel tevreden over.

Goed product

Zeer snelle levering, uitstekend verpakt en product geheel naar wens.

Goed bezig

Uitstekende producten en snelle levering

De aromatherapie-geuren doen echt wat beschreven wordt. Ze zijn heel zuiver, biologisch, heel verfijnde geuren en hun geld absoluut waard. Ik gebruikte altijd al de geranium bourbon, maar nu gebruik ik ook de mixen Davos, Happiness en Relax. Stuk voor stuk hele fijne aroma-oliën. Bedankt Chi, voor wat u doet voor mens en natuur.

Levering OK, factuur minder.

Als punt van kritiek: de factuur is onduidelijk voor ons als bedrijf. Er staan geen gegevens van jullie als leverancier op.

Heel fijne gezichtsverzorging

Fijne gezicht olie trekt snel in en ruikt ook nog eens heerlijk. Ik ben er blij mee

Chi =TOP, DPD=slecht

Cursus aromatherapie met boek besteld. Bestelling werd onmiddellijk doorgegeven aan DPD. Ik heb echter een week moeten wachten voor ontvangst. Ik had dit doorgegeven aan Chi en zij hebben onmiddellijk contact opgenomen met DPD zaarvoor dank. Klantenservice van Chi is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het pakket was zeer verzorgd ingepakt, de 3 boeken zijn zeer uitgebreid en voer voor ettelijke uren leesplezier en zeer goede en uitgebreide ‘bijbels’. De olietjes ruiken overheerlijk. De eerste les was zeer aangenaam en leerrijk, ik wil onmiddellijk beginnen aan les 2. Ik zou deze cursus met boek zeker aan iedereen durven aanraden.

Hele snelle verzending en heel goed verpakt.

Heerlijk

Eigenlijk zijn alle geuren die ik besteld heb heerlijk!!! Ontspannend, vrolijk makend en zooo heerlijk deze geuren in huis!

Prima producten, snel geleverd. Verpakking van karton en biologisch afbreekbaar vulmiddel, dat vind ik ook belangrijk.

makkelijke website

snel bestellen, fijne geuren/producten

Producten zijn zoals altijd goed!

Bestelling plaatsen gaat soepel, duidelijke webshop, levering van de bestelling met dpd is nu voor de tweede keer een paar dagen dagen vertraagd zonder bericht van dpd. Dat is wat onduidelijk, wanneer het precies gaat komen. Uiteindelijk is de levering goed gegaan. Zoals altijd very happy met de oliën van chi!

Fijne producten

Ik ben fan van de producten van Chi Prijs en kwaliteit en service klopt gewoon. Heerlijke geuren!!!

Snelle levering heerlijke producten.

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten zijn perfect. Leuk kaartje erbij. Helemaal tevreden.

Heeeeerlijk

Prima levering, goede service, was iets vergeten, gebeld en bij pakketje gedaan.

Goede producten met snelle levering

Ik heb al meerdere oliën besteld. Altijd snel geleverd en alles naar wens!

Altijd goed

De artikelen goed verpakt en snel geleverd

Vlotte correcte levering

Ik ontving snel precies wat ik besteld heb!

Koele Mei 42

4816JD Breda