Goed, helaas niet in de beloofde termijn bezorgd

Op jullie webshop staat, vandaag besteld volgende werkdag in huis. Bij mij was dat niet het geval

Goede begeleiding bij vragen en snelle levering! Ga zo door!

Goede begeleiding bij vragen en snelle levering!

Verrassend

Een cadeautje voor mezelf. Omdat het mijn eerste keer is om jullie producten te gebruiken, was het misschien gemakkelijker geweest om bv bij de “geur” stenen een losse handleiding te hebben. Natuurlijk heb ik het het op de site opgezocht, maar een handeling bij de stenen voegt dan weer iets extra’s toe.

Snel en goed

De service is goed, je krijgt alles snel, goed en met een leuke attentie. Ik wordt altijd blij van mijn pakketje van Chi Natural Life

Uitstekend!!!!

Zeer tevreden!!!!

Zeer snelle levering...supergoed verpakt en vriendelijke dame...

Zeer snelle service... artikel besteld... volgende dag in huis !

Goede producten

Xx

Fantastisch.

Snelle levering, fijne producten,zeer tevreden. Kom zeker terug om andere producten uit te proberen.

Hele mooie & pure producten & fijn berdrijf om mee samen te werken.

Ik werk nu een half jaar met de producten van Chi en ik ben erg enthousiast over zowel de producten als de service! je word altijd persoonlijk geholpen en alle medewerkers hebben veel vakkennis.

Zeer tevreden en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle levering en makkelijk bereikbaar indien je vragen hebt

Een vlotte firma met een tof team.

Normaal is altijd alles in orde en als het niet zo is wordt dat snel opgelost.

Snelle en goede levering

De webshop is duidelijk en alles wordt goed verpakt geleverd.

Goede producten en snelle service

Goede producten en snelle service

Snel en uitermate goed en netjes verzorgd!

Hartelijk dank voor het waardevolle boek Aromecum, snel geleerd en met zorg verpakt!

Heel tevreden

De levering van mijn bestelling is steeds heel snel. Keurig verpakt, compleet en met folders. Blij met het punten spaar systeem en de duidelijke uitleg op de site.

Mijn bestelling was snel afgegeven bij de DPD,maar die lieten het de hele dag afweten,terwijl er de hele dag: bezorger is onderweg stond...dus een dag voor niets zitten wachten zonder bericht,en uiteindelijk kwam het pakket pas na het weekend aan,maar daar kan Chi Natural verder niets aan doen. Prima verpakt,en heerlijke produkten bij Chi,dus top.

Snel

Snelle levering en weer heerlijke oliën om te gebruiken tijdens de massages :)

Vlotte levering van het product maar jammer dat de glazen pipet gebroken was bij aankomst

Vlotte de levering

Het product werkt prima en was super snel geleverd. Dank daarvoor! Groetjes Marjan

Top, snelle levering, mooie producten

De levering was heel snel en de producten zijn top

Afwachten

Ik ga de verschillende oliën gebruiken tegen vliegen, muggen, knutten enz voor de paarden. Weet nog niet of t werkt moet t eerst uitproberen. Flesjes zien er goed uit, geur is prima en bij allemaal zit keurig netjes een pipet.

adequaat behulpzaam klantvriendelijk en snel

al meer dan 20 jaren klant bij CHI Natural Life. Daarnaast zijn de producten uiteraard van een hoge kwaliteit. Ook is de verhouding kwaliteit en prijs in balans. Het Chi Team is altijd vol energie en enthousiasme wat erg aanstekelijk werkt. Ook de trainingen zijn altijd in de puntjes verzorgd. Sowieso vers bereid door het Chi Team zelf. Chapeau! Ik kan bladzijden vol lof schrijven ... maar ik zou zeggen ga het zelf ervaren.

Top product

Mooi ontwerp om te zien. Makkelijk in gebruik en ons woonkamer ruikt heerlijk en word goed bevochtigd. In een woord een goede aankoop

Behulpzaam, klantvriendelijk, deskundig en oplossend

Ik had problemen met het inloggen op mijn account voor de cursus. Ik werd doorgeschakeld naar de deskundige en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Verder mooie producten. Ben er heel blij mee.

Koele Mei 42

4816JD Breda