Vlot verloop van bestelling tot zending

Heel degelijk verpakt, alles tip top in orde

Heerlijk om er mee te behandelen . Fijne geuren.

n nieuwe ervaring en heerlijke geuren. De wellnessbehandelingen die ik hiermee geef echt heel fijn voor mijn klanten en voor mijzelf fijn om te geven.

geweldig mooie producten !

geweldige producten, altijd een snel en goed antwoord op product vragen. Leuke medewerkers !

geweldige service

Altijd vriendelijk en snelle levering

Zeer tevreden.

Snelle levering. Prima verpakkingsmateriaal. Hele fijne zuivere producten. Ben er heel blij mee. Ga gewoon zo door.

Prachtige produkten, gebruikswijze niet altijd duidelijk

Heb 3 producten besteld, met een waarde van meer dan 40,00 euro, echter beloofde kado, bij besteding van meer dan 30,00 : rozenwater, zat niet bij de levering.. Jammer! Verder zeer tevreden over producten en hun werking

Fantastisch!

Duidelijk en mooi verzorgd. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

Wonderen zjn de wereld nog niet uit

Had de reinigings olie en gezichtsolie maar eerder ontdekt wat een super ervaring, wil niet meer zonder. Het voelt ontzettend goed en fijn en met herbruikbare watschijven dus wasbare nog veel fijner.

Geweldige ervaring in ons leven

Producten zijn een geweldige verrijking van ons leven. Worden op diverse manieren toegepast.

Alles wat mijn huid nodig heeft

Chi olie voor de dag en die voor de oudere huid voor de nacht. Gezicht reinigen en een beetje nat laten. Dan de heerlijke olie inmasseren. Meer heeft mijn(66 jarige) huid niet nodig!

Snel en correct

De levering van de producten gebeurt snel en correct. De website is prima in orde met veel informatie over de producten. Heel verrijkend is ook de nieuwe info over aromatherapie. Ik zal daar nog veel in grasduinen. Dank je wel.

Heel erg blij met de bestelde gezichtsolie. Een gouden kombinatie met de rozenspray. Zo moet het zijn: biologisch en puur...Mijn huid straalt en is rustig, dat effect krijg ik niet met de o zo dure produkten die ik gebruikte.... Ik kan nu alle meuk wegdoen waarin hormoonverstorende chemicalieen zitten. Heerlijk terug naar de kracht van eenvoud!! Ook telefonische is Chi te bereiken en krijg je antwoord op je vragen, Niet onbelangrijk.

Gezichtsolie

Zo fijn de gezichtsolie. ik blijf door deze serum er jong uitzien en behoud een gave huid.

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, producten netjes verpakt.

uitstekend

(H) eerlijke producten, goede service !!

Correct , snel en leuke verassing

Correct, snel en leuke verassing erbij

Snel reageren en bezorgen

Op mijn vraag na 17 uur werd dezelfde dag adequaat gereageerd. Verzending ging snel!

Fijne produkten

Ik vind de producten erg fijn en kwaliteit en prijs zijn mijn inziens goed. Levering is snel en goed verzorgt.

Goede ervaring

Alles op tijd geleverd! Ook goed verpakt…geen glasschade dus!

Zoals altijd weer helemaal geweldig bij Chi

Al langere tijd koop ik essentiële oliën en dergelijke bij Chi en altijd weer tot volle tevredenheid. Goede website waar je alles kunt vinden over hun producten.

Zoals altijd en zonder uitzondering heb ik weer een top levering ontvangen!

Chi levert ALTIJD een top kwaliteit en een top service. Zonder uitzondering! Het is fijn om met een betrouwbare leverancier als deze zaken te doen.

Snelle levering en ben tevreden over de producten.

Alleen zit er geen beschrijving bij hoe de druppels te gebruiken. Mag ook via mail.

Prima producten en betrouwbaar bedrijf!

Tea tree balsem is een heel goede crème voor onzuivere huid, Ik gebruik het altijd, de ene dag besteld en de volgende dag in huis. Prima verpakt!

Netjes en snel

Vast klant bij Chi en elke keer weer blij met een goed verpakt pakket. De levering is ook heel snel

Koele Mei 42

4816JD Breda