mooie site met bestelgemak

Prachtig bpek

Ben heel blij met het boel. Zijn prijs meer dan waard. Duidelijk en overzichtelijk en alles in een. Een aanrader

Super vriendelijke en behulpzame mensen!

Geweldige en klantvriendelijke mensen en super goede kwaliteitsvolle producten. In al die jaren steeds super geholpen geweest met hun zuivere producten :-D

Fijne producten!

Wij zijn erg tevreden met de biologische amandelolie en arganolie. Heerlijk voor op de huid. Ook hebben wij 3 geursteentjes gekocht met wat geur oliën erbij. Wat heerlijk! Een paar druppeltjes op de steen en de geur verspreidt zich meteen door de ruimte. Wij zijn gegaan voor de relaxolie met mandarijn en marjolein voor in de slaapkamer en voor eucalyptus voor in ons atelier. Zeer blij met onze aankopen! Dank voor de verzorgde manier van inpakken van het pakket.

Aroma inhaler met Lavinchi

De aroma inhaler is echt super fijn in het gebruik. Ook blijft de geur in het geur staafje geel goed, doordat de inhaler zo goed dicht gedraaid kan worden. Hierdoor is het product nog duurzamer. De etherische olie Lavinchi heeft ook een hele fijne, rustgevende en ontspannende geur. Ik gebruik hem niet alleen voor het slapen, maar ook overdag op momenten dat ik het druk heb. Hierdoor krijg ik ook meer rust in mijn lichaam. Echt een super product!

Bestellen en leveren ging prima

De webwinkel werkt goeden snel.

Fantastische producten en cursussen

Jaren geleden aromatherapie gevolgd + voetmassage. Sindsdien Chi fan. Gebruik veel de TeaTree. Nu de Yunique 2.0 aromadiffuser aangeschaft. Ik mis hierbij alleen wel de sleutel die zou worden meegeleverd? Kunnen jullie mij deze aub nazenden. Deze heb ik nodig om in de toekomst de nevelplaat te vervangen. Vraag is ook wanneer moet deze ongeveer vervangen worden en kun je deze plaat dan ook bij jullie bestellen. Hoor graag van jullie.

Super tevreden

Zoals altijd goede producten en goede service. Er was wat onduidelijkheid op de site of een product wel of niet op voorraad was, na een telefoontje meteen opgelost. Personeel is altijd heel vriendelijk, deskundig en service gericht en de producten van goede kwaliteit. Al jaren tevreden klant.

Snelle levering en hoogwaardige producten

Mijn bestelling van Chi Natural Life heb ik vaak de volgende dag al in huis! De producten van Chi gebruik ik al jaren. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten.

Geweldig!

De bestelling is snel bezorgd, netjes verpakt. Ik ben heel tevreden!

Goede producten maar commerciël slecht.

Kregen nog geen 1.5 ml voor de prijs van 2.5 . Een enorm hoog bedrag betaalt . Komen niet tot een schikking. Zeer slecht . Zal dit andermans aanbevelen

Goed zoals het hoort te zijn

Keurig ingepakt en met zorg behandeld

Snelle levering van prima producten.

ik zal in de toekomst weer bij jullie kopen.

correct telefonisch contact

Bij telefonisch contact altijd een oplossing bij ongemakken. Ze helpen je waar mogelijk is en handelen direct. Top team! Groetjes, Marleen van Massagepraktijk Amaya

goede service

Vragen via de mail worden snel en duidelijk beantwoord. Mijn pakketje heb ik netjes ontvangen, inclusief een attentie (erg aardig). Ik ga hier zeker meer bestellen.

Prima producten.

Zeer goede ervaring met de producten. Kan het zeker aanbevelen.

Altijd goed

Mijn bestellingen bij chi zijn altijd ; snel geleverd, de juiste producten en goed verpakt.

Prima advies gekregen

Ik heb prima advies gekregen over de geur.

Fijne producten

Ben nog nooit teleurgesteld in de producten van Chi. Dit keer een aantal producten besteld; De tea tree olie is voor mij een heel waardevol EHBO middel, werkt prima! De massage olie nek en schouders smeert fijn heeft een aangename geur en geeft mij ontspanning van de spieren! De Davos olie ruikt lekker en is fijn voor de luchtwegen. De Davos roller kids nog niet gebruikt.

Mijn bestelling is altijd makkelijk te plaatsen en wordt op tijd geleverd.

Goede informatie op de website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Goede service via de klantenservice

Je krijgt een hele goede uitleg over aroma diffuser wij hebben hem ook gekocht bij jullie en je krijgt ook een goede uitleg over welke olie je het beste kan gebruiken ze geven namelijk een TOP 3 op En je wordt heel vriendelijk te woord gestaan

Heel erg fijn om mee te werken

Snelle en perfecte dienstverlening

Mooi aanbod van producten, overzichtelijke website, zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Koele Mei 42

4816JD Breda