Deskundig advies, keurige plaatsing!

Netjes geholpen in de winkel, deskundig advies en volgens afspraak een keurige plaatsing.

Snel en vakkundig gelegd.

De panelen lagen er snel op, de jongens hadden er verstand van. Een aanvullend verzoek voor iets in de meterkast werd ook zonder problemen afgehandeld.

Top kwaliteit en service!

Onze wensen zijn zowel telefonisch en persoonlijk besproken. Duidelijke offerte en als bonus alles betalen na oplevering!

Positieve ervaring

Duidelijke informatie vanaf offerte t/m plaatsing zonnepanelen.

Het telefonisch contact is ook heel goed. Heel behulpzaam.

Prima bedrijf, vriendelijke mensen

Een degelijk Achterhoeks bedrijf. Vriendelijk en goede vakmensen. Doen wat ze toezeggen en willen hun product goed afleveren. Kortom, een goede ervaring.

Goede ervaring.

Vanaf de eerste inloop t/m plaatsing collectoren en meterkast goed gevoel.

Montage panelen prima. Aanleg kabel zie onder.

Vóór de montage is door EVO een schouw ter plaatse gedaan om de bekijken hoe de bekabeling vanaf het dak naar de meterkast het meest eenvoudig zou kunnen komen te lopen. Daar is overeenstemming over bereikt. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Prima. De montage van de panelen en de inrichting/aansluiting van de meterkast ook prima gedaan. Als minpunt vind ik dat ik toch het volgende moet opmerken ter verbetering: De tijdens de schouw afgesproken doorgang van de kabel via de ca. 30 cm overstekende afgetimmerde dakgoot met boeiboord vonden de monteurs eerst onmogelijk. Heb gezegd dat dit zo was overeengekomen. Vonden ze maar zo, zo. Wie had dat dan gezegd..?Na aandringen en uitleg (als bouwkundige) hoe de gootconstructie was gemaakt en aansloot op de dakplaat hebben ze het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Kabel langs de regenpijp voorgevel naar beneden en via een reeds gegraven sleuf langs de zijgevel naar de meterkast in de garage (vlak achter de voorgevel van de aangebouwde garage. Daar moest alleen een gat worden geboord vanuit de meterkast door de spouwmuur, dat ca. 20 ca onder het maaiveld uit zou komen. Precies uitgelegd. Ben er maar niet bij gaan kijken (op de vingers kijken.... ?) tijdens het boren. Bleek dat met een heel lange boor van ca. 1 m. lang te zijn gedaan. Het gat kwam ca. 20 ca. lager uit dan bedoeld. Daaronder zaten elektra- en gasleiding. Weet niet hoe diep. Daarom bewust maar 20 cm onder maaiveld aangegeven. Gelukkig geen gas- of elektraleiding geraakt. Ik twijfel aan de bouwkundige kennis van de monteurs en het kunnen meedenken/praten over het aanleggen/-sluiten van de kabel. Gelukkig is het goed gegaan. Spijt dat ik er zelf niet bij ben blijven staan. Ging ervan uit dat ze vooraf instructie hadden gehad na de schouw. M.i. niet gebeurd. Directie moet aan de kopers vertellen dat ze zelf bij de montage van de kabel aanwijzingen moeten geven. Dit was zelfs de eenvoudigste methode om de kabel te laten lopen. Hoe gaat dat elders dan?

Deskundig en goede service

Zeer frlexibel met goede duidelijke uitleg. Goede keus.

Prima werk geleverd.

Het contact met Evo-energie verliep goed door de korte lijnen. Ook het verzoek om eerst te komen kijken ivm bomen was geen probleem. Als het oplevert wat men belooft zijn we dik tevreden.

Goede begeleiding

Goede uitleg en wat te doen

Klasse, installatie op klein puntje na vlekkeloos verlopen (halve ster aftrek).

Van kop tot staart prima service mogen ervaren. Monteur moet nog wel een keer terugkomen om een detail te fixen. Zegt meer iets over de service dan over een gebrek aan vakkundigheid. Dat laatste is overigens ook prima, voor zover ik dat als leek kan beoordelen.

Mocht wat meer nazorg hebben

De begeleiding met de software is mager en ook hoe dit nu verder gaat. Waarom krijgen wij een maandoverzicht van Enlighten en zijn hier kosten aan verbonden.

snelle service en vriendelijk personeel

Alle afspraken zijn goed nagekomen, goede uitleg over de app. We zijn zeer tevreden.

Voor, tijdens en nazorg , prima werk tot nu toe.

Prima werk geleverd

Vriendelijke mensen, komen afspraken na

Deskundig, klantgericht, vriendelijk en leveren prima werk!

Evo is een prima partner voor het plaatsen van zonnepanlen. Bij het bedrijf uitgekomen vanwege de mooi vormgegeven veldopstelling die het bedrijf levert. Eerste klantcontact was zeer informatief, de offerte was helder en tijdens het bezoek aan huis zijn het plaatsingsproces en de werkzaamheden goed doorgenomen. Stukken voor de vergunningverlening waren compleet. De installatie is snel, vakkundig en netjes uitgevoerd. Alles werkt. Zeer tevereden. Al met al niet de scherpste offerte, maar goed werk mag ook iets kosten.

Prima gelegd. Goede vakmannen.

Goede vakmannen.

Prettige manier van kwaliteit leveren

Mooi bedrijf. Ken het al sinds 2010. Kwaliteit en ervaring blijft gelijk.

Goede informatie vooraf en snelle plaatsing.

Goede service tot nu toe. Wij wachten alleen nog op de foto's van de situatie . Personeel is vriendelijk en kon de juiste informatie geven.

erg fijn bedrijf!

Erg tevreden met de zonnepanelen die evo energie heeft geplaatst. Tijdens de plaatsing bleek er een storing te zijn in mijn elektrische installatie, dit had niets te maken met het werk dat evo energie heeft gedaan, maar toch gingen de mannen van evo energie niet weg voordat zij de storing hadden getraceerd, hulde!

Erg goed

Vanaf eerste contact in de showroom een vertrouwd gevoel. Prettige benadering en goed advies. Na beoordeling van diverse offertes waarbij de prijzen niet heel sterk uiteen lopen voor het goede gevoel gekozen. Vragen werden snel beantwoord. De montageploeg was vriendelijk en naar mijn gevoel deskundig. Tevreden met onze keuze voor EVCO

Mooi bedrijf met goede uitleg en service

Mooi bedrijf met duidelijke uitleg van de mogelijkheden en goede service voor en achteraf. Personeel wat netjes en goed werk verricht op de dag van installatie. Ook de afhandeling wat betreft de teruggave btw regelen ze voor je. Prijsverhouding is goed maar niet de goedkoopste. Het vertrouwen en de service maakt dat helemaal goed.

Helder voortraject en professioneel

Contact gezocht met EVO Energie met een idee over de plaatsing van zonnepanelen. Hiervoor is EVO langsgeweest om te schouwen en ons een goed advies gegeven, waardoor we op een ander effectiever plan uitkwamen. Netjes en een vakkundig toelichting gekregen met een heldere offerte met meerdere opties die voor ons van toepassing konden zijn. Uit de beschikbare opties een keuze gemaakt, waarna men snel kon leveren. Vooraf werd er meerdere malen goed overlegd met ons met betrekking tot de dagen van uitvoering. De monteurs hebben snel en super netjes gewerkt en hebben alles netjes opgeruimd achtergelaten alsof er niets gebeurd was; met het enige verschil, dat ons dak nu vol ligt met zonnepanelen. Nu maar hopen op zonnige dagen!

100% tevreden over levering en 70% over de montage

Ja, helaas geen 90 of 100% tevredenheid. Waarom ? Omdat ik op het schuine dak één bevestigingsklem van één paneel los op het dak zie liggen en dus niet gemonteerd is. Zelf maar gemonteerd. Bij het boren in steen in de bijkeuken niet even de jassen die er naast hangen aan de kant gedaan waardoor alle rode steenboorstof over de jassen zit. Jammer, geen hoofdprijs hiervoor. Zelf maar met de stofzuiger geprobeerd om alle boor stof er uit te zuigen. Verder goede uitleg gekregen over allerlei mogelijkheden van het systeem. Over één jaar maar eens kijken wat het allemaal opgeleverd heeft.

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem