Wij zij erg tevreden over de plaatsing

Leuk om te zien hoeveel de panelen soms opleveren, de papieren begeleiding mag iets beter zijn. Wij waren natuurlijk niet thuis in aanvraag subsidie e.d. Omzetbelasting.

Jullie zeggen wat je doet en jullie doen wat je zegt!

De panelen zitten er mooi op en alles is vlot gegaan.

goede ervaring met dit bedrijf

Evo-energie neemt de tijd voor haar klanten en levert een goed product. De monteurs weten waar ze over praten en wat ze doen. Blij mee.

Goede ervaring met Evo-energie!!

Van prettig en informatief eerste gesprek bij Evo-energie zelf, naar een goede inventarisatie en goed advies op ons huisadres. Daarna snelle verwerking van de opdracht en vlotte en prima installatie van de zonnepanelen. Hierbij ook weer goede en volledige uitleg over het systeem en de te installeren app. Zeer tevreden en laat de zon maar komen!

Betrouwbaar bedrijf

Perfect en snel geinstalleerd.

Goed, fijn en deskundig bedrijf. Zowel op kantoor als bij ons op lokatie

Deskundig advies op maat op kantoor. Fijn in omgang. De ploeg op locatie was deskundig, professioneel, beleefd en fijn in omgang. Van begin tot eind.

Duidelijke communicatie, hartelijke ontvangst in de showroom

In de showroom kun je op afspraak informatie ontvangen over de verschillende zonnepanelen. Op basis van een legplan van de zonnepanelen kan er besproken worden wat de mogelijkheden zijn. Hierin ben ik goed geholpen door de verkoper. In de showroom kun je ook de zonnepanelen zien en deze met elkaar vergelijken. Dit is prettiger dan de afbeeldingen op de informatiebrochures. Tijdens de levering en montage zijn allereerst de stappen uitgelegd en vervolgens gingen de jongens aan het werk. Na het afronden van de klus is de werking van de app uitgelegd en is alles verder netjes opgeleverd. Ik ben tevreden met het eindresultaat.

Prima; goed product en een uitstekend team aan het werk!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle realisatie en uitstekend werk.

Goede service en soepel verlopen

Na een eerdere annulering weer opnieuw bij evo mijn pv panelen besteld. Vlotte afhandeling en installatie. Alles mooi weg gewerkt en mee gedacht over het kabeltraject. Zeker een aanrader.

EVO heeft ons op professionele wijze van een zonnepanelensysteem voorzien.

Na een aanbeveling door de overbuurvrouw zijn we met EVO in contact gekomen. In Doetinchem door Bob met open armen ontvangen en wegwijs gemaakt in de zonnepanelenwereld. De voorbereiding op - en afronding van de montage is volgens planning netjes en professioneel verlopen.

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst, gedegen offerte en vakkundig geïnstalleerd; dit bedrijf is een aanrader!

duidelijk, vakkundig en snel

Vooraf kregen we duidelijke uitleg, alles was in 2 uur geplaatst en ze lieten alles weer netjes achter

Duidelijk advies en prettige vriendelijke monteurs

Uitstekend advies en begeleiding en een professionele installatie.

Wij hebben een 10-tal panelen laten leggen op een begroeid plat dak. Dit is snel, netjes en met duidelijke uitleg nadien door de mensen van Evo energie gedaan.

alles geregeld zoals het hoort

Prima offerte, keurige afspraken maken en er aan houden, installatie vakkundig en snel, zeer tevreden

Van oriëntatie tot plaatsing was een soepel verlopend traject.

Evo-energie is een deskundig bedrijf. Prima voorlichting en offertes. Vlotte en nette installatie.

Vriendelijke monteurs. Als je vragen hebt krijg je antwoord erop. Werken netjes

Correct en zeer netjes gewerkt. Zag later dat de panelen aan 1 zijde van het dak waren gelegd. Ik weet niet waarom. Misschien is daar een reden voor, maar had gedacht dat deze even ver van beide zijden van het dak zou worden gelegd. Dan had je er van beneden af minder van gezien. Verder zeer tevreden.

Prima verhaal, goede prijs, probleemloze installatie.

Professioneel bedrijf.

goed werk

leuk team ,goed in mekaar ......meedenken...... stukje vak werk ,zowel op het dak als binnen.... Aan te raden..........top....... Frans ruiken

Professioneel en ervaren bedrijf

Tijdens eerste kennismaking in de showroom proefde ik al de kennis en drive van het personeel. De diverse mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie besproken, gevolgd door toesturen van een nette offerte per mail. De prijs kwaliteit verhouding van de geboden PV installatie (turnkey) is erg goed te noemen. Inmiddels is de installatie geplaatst door nette monteurs die goed werk hebben geleverd. Kortom top bedrijf, een aanrader.

Duidelijk van offerte tot plaatsing

Van showroom bezoek met keuze en uitleg verschillende keuze mogelijkheden, het offerte traject en de daadwerkelijke plaatsing is duidelijk, goed en spoedig verlopen.

Alles uitgevoerd correct en volgens afspraak

ALLES IS UITGEVOERD MET DESKUNDIG PERONEEL

TOP Bedrijf

Goede uitleg in showroom gehad. Alle vragen van offerte tot opleveringen worden snel en goed beantwoord. Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Een goede keus om voor Evo te kiezen.

Plaatsing van zonnepanelen was van begin tot eind een goed lopend en duidelijk traject. Goede voorlichting in de showroom, duidelijke offertes van alle mogelijkheden, een gedegen schouw ter plekke. Vriendelijke monteurs die tijdens het plaatsen open stonden voor suggesties en/of zelf meedachten en tot slot een klantvriendelijke oplevering.

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem