Komen na wat ze beloven

Één kanttekening: tevoren had ik aangegeven dat ik panelen zo donker mogelijk wilde vanwege de esthetiek. In de offerte zat toch een mindere keuze. Jammer. Maar gelukkig gaf EVO aan om toch nog maar even in de showroom te komen kijken, zodat alles nog kon worden hersteld. Verder prima: goeie jongens bij de installatie, die gewoon alles netjes afmaken. Ben er heel tevreden mee! Laat nu de zo’n maar schijnen (en voor de Achterhoek: ‘s nachts flink regenen).

Prima bedrijf, prettige medewerkers, afspraken prima nagekomen

Het offertetraject ging vlot en to-the-point. We hadden meerdere offertes opgevraagd. EVO was niet de goedkoopste maar we hadden er wel het beste gevoel bij. Daarom toch voor EVO gekozen. De installatie van de zonnepanelen verliep probleemloos, de monteurs dachten goed mee over waar ze de kabels konden leggen. Wij wilden die zoveel mogelijk uit het zicht hebben en dat is prima gelukt. Na de installatie kregen we een korte uitleg over het kastje in de meterkast en de app. Alles werkt tot nu toe prima, wij zijn heel tevreden over EVO.

Goed werk

goed service en juiste informatie

Uitstekend!

Wij zijn heel blij met onze zonnepanelen en de dienstverlening van Evo. Het offertetraject en de installatie waren beide snel en zeer professioneel. Alles tot in de puntjes goed geregeld!

Professioneel

Veel moeite om installateur te vinden om omvormer te vervangen. Uiteindelijk EVO- energie gevonden. Snelle reactie via e-mail, reële offerte, snelle installatie etc. Deze bedrijven hebben de toekomst. Het aanraden waard. Hier kunnen grote bedrijven.nl nog wat van leren ,zonder verder namen te noemen.

Niets aan toe te voegen

Prettige samenwerking geweest

Goede communicatie, correcte afhandeling leggen zonnepanelen

Keurige en correcte werkwijze

Zonnepanelen perfect geregeld door EVO Energie

Vanaf het eerste contact was het een prettige ervaring. De uitgebreide voorlichting en het advies, in de showroom waar je ook een duidelijk beeld kreeg van de apparatuur. De communicatie na het bezoek en ook de planning waren goed geregeld. Het installeren van de panelen en de aansluitingen in huis gingen vlot, deskundig en netjes. En de instructie van de monteur over de apparatuur was duidelijk. Kortom: alles klopte. Een aanrader!

klantvriendelijk bedrijf

Als klant zit je bij dit bedrijf goed. Alles word goed door gesproken en op tijd en op maat geleverd. ook de nazorg is prima, je word aan alle kanten geholpen.

ontzettend netjes gewerkt

Het waren bijzonder nette monteurs. Ze hielpen overal bij. Prettige mensen. Ik heb geen moeite me ze gehad. Alleen hadden ze zich niet voorgesteld. Dus ik wist niet wie ik om huis heb gehad.

Prettig bedrijf

Een prima installatie en in goed overleg.

Deskundig, netjes en comfort afspraken gehandeld

Monteurs waren keurig op tijd. Er werdt netjes overlegt over hoe en wat. Werkzaamheden keurig uitgevoerd en vriendelijke monteurs.

Van offerte tot plaatsing: top service!

Goede voorlichting, komen hun afspraken na, keurige offertes en de plaatsing ging erg netjes en daarbij een goede uitleg van het systeem. Na de schouw van ons huis bleek dat de installatie zelfs iets goedkoper werd. Super!

Panelen netjes geplaatst

Monteurs waren netjes optijd aanwezig volgens afspraak. Het leggen van de panelen liep ook voorspoedig. Goed overleg over waar de aansluitkabel langs gelegd ging worden. Na installatie werd er keurig uitgelegd hoe alles werkt. Kortom prima werk geleverd.

Super betrouwbaar en flexibel!

Wat een fijn bedrijf! We konden onze wensen bespreken en kregen fantastische uitleg en support. Het voelde meteen goed en kwamen snel tot een overeenkomst. Alles verliep volgens afspraak en we hebben een geweldig systeem staan. Geen moment spijt gehad en zijn ervan overtuigd dat we hier veel plezier van gaan krijgen.

Zeer tevreden A tot en met Z

Verschillende zonnepanel bedrijven offerte aanvragen en ik ben zelf naar de bedrijven geweest informatie gevraagd. Medewerkers van de EVO - Energie bv. Medewerkers geeft goede informatie over de zonnepanelen, omvormers,montage, wat bij de klant pas en wat klant wil enz, duidelijke uitleg, afspraken komen ze naar. Ik heb goed gevoel bij,zeer tevreden en ze zijn vriendelijk, montage van de 19 zonnepanelen binnen 6 uur was klaar,

Kundig, klantvriendelijk en snel.

We zijn kundig geadviseerd zowel aan de zaak in de showroom als bij ons thuis. Onze vragen zijn klantvriendelijk opgepakt en afgehandeld. Op de dag van installatie waren de medewerkers vriendelijk, werd er goed doorgewerkt, en afgeleverd zoals gevraagd.

klantvriendelijk

Goede uitleg

Vakwerk door zeer prettig team

Keurige, vakkundige jongemannen. Ze leggen uit wat ze gaan doen, hoe ze het aanpakken en stemmen - indien nodig - met je af. Werken vlot en netjes. Alles keurig opgeruimd.

Fijne communicatie

Perfect en vriendelijk geholpen, alle communicatie verliep heel fijn. Complimenten aan uw medewerkers.

De werkzaamheden en daarna de uitleg waren zeer goed, de mannen wisten van aanpakken.

netjes gewerkt en prima service

Op advies van een vriend contact gezocht met Evo energie. Het duurde helaas even voordat ik aan de beurt was maar afgelopen week zijn ze geplaatst en het ziet er zeer netjes uit. Ook de service is prima, na een mailtje gelijk de volgende ochtend al het probleempje verholpen. Aanrader!!

Goed contact en vlotte afhandeling

We zijn op een prima manier te woord gestaan en geadviseerd over de aanschaf van zonnepanelen. Eén minpuntje vind ik dat Evo wb de financiële zaken wel heel erg rap was, en dat de nota zelfs al van tevoren was verstuurd, gevolgd door een excuusmail.

Goed snel correct en kwaliteit

Het begint bij de voorlichting, heel duidelijk en goed uitgelegd, na een prima en duidelijke offerte tot koop overgegaan, Bij de plaatsing kwamen ze met 4 man sterk, het was Zo gepiept, deze mannen wisten waar ze mee bezig waren 2 op het dak 1 aangever en de 4 deed de installatie in de meterkast, ook hier weer een goede uitleg hoe we alles kunnen volgen via een app kortom vakwerk, en voor een goede prijs

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem